Starity

Adri sikítva rettegett

2012. június 26. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy Adri bátor lány. A Megasztárból is ismert énekesnő párja, Bozont nélkül vágott neki a House of Horror interaktív előadásának, A Halál labirintusának. Kalandjáról videó is készült.

hirdetés
Adri sikítva rettegett

„Nagyon félős vagyok” – nyilatkozta Nagy Adri a Velvet stábjának. A Megasztár versenyzője ennek ellenére bemerészkedett A Halál labirintusa című, interaktív horrorszínházi előadásra, ugyanis nagyon érdekelte, mi történik odabent. A gyönyörű énekesnő annak rendje-módja szerint halálra is rémült a House of Horror termeiben. Rettegéséről videó is készült, melyet csak erős idegzetű olvasóinknak ajánlunk.

A Halál labirintusának története szerint a játékosok balesetet szenvedtek, ám haláluk váratlan fordulat, nem előre megírt esemény. Éppen ezért a Halál alkut ajánl: amennyiben képesek átjutni a labirintusán, túlélik a katasztrófát. Ám a démonok és egyéb szörnyetegek mellett, a játékosoknak, a Halál utasításai alapján különböző feladatokkal is meg kell birkózniuk. Ha pedig nem sikerül... Kiderül a játék során.

Ha te is kipróbálnád magad A Halál labirintusában, július 22-ig megteheted.

Cím: Budapest, 6. kerület, Lázár utca 7. (Az Opera mögötti utca)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek