Starity

Terapeutát alakít Olivia Wilde

2012. június 26. 12:12   |   Szerző: kathrin22

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nálunk is befutott egyik legnépszerűbb orvossorozatból ismert Olivia Wilde, már aláírta a szerződést készülő filmjéhez.

hirdetés
Terapeutát alakít Olivia Wilde

Olivia Wilde, a Doktor House Dr. Remy „tizenhármas” Hadley-ja is, akit utoljára a Cowboyok és űrlények című filmben látthattunk, csatlakozott a Peter Bogdonovich által rendezett filmhez, a Squirrels to the Nutshoz, melynek producere Wes Anderson és Noah Baumbach. Továbbá szerepelni fog benne Wes legjobb barátja, Owen Wilson, Brie Larson és a tervek szerint Jason Schwartzman is, aki még vonakodik elvállalni az egyik szerepet.

Olivia egy terapeutát fog alakítani, aki megpróbálja kigyógyítani anyját súlyos alkoholproblémájából, amely minden idejét leköti. A férjét alakító Wilson, aki pedig egy Broadway-rendezőt fog megformálni, a véletlen találkozásnak köszönhetően megismerkedik egy prostituáltal. A kétes életű nő legjobban dédelkedett álmát válthatja valóra, mikor a férfi utat törve karrierjének, szerepet ajánl neki egy készülő színdarabban.

A szereplők többsége már aláírta a szerződést, a forgatás elkezdésének időpontját azonban még nem tudják biztosan, mivel Olivia Wilde-nak több film miatt is tartania kell az ütemtervet, Owen Wilson pedig az idén négy filmben is szerepelni fog. És mindezek mellett a finanszírozást illetően is történtek fennakadások, így ősszel nem biztos hogy eltudják kezdeni az indie film forgatását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek