Starity

Brutálisan elhízott Jessica Simpson!

2012. június 26. 15:03   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Óriási súlyfelesleggel küzd az újdonsült anyuka. Terhessége óta kerüli a fitnesztermeket, így egykori bomba alakja már a múlté.

hirdetés
Brutálisan elhízott Jessica Simpson!

A kocsiból való kiszállás is nehezen megy már Jessica Simpsonnak, akkora súlyfelesleget pakolt fel magára a terhessége alatt. Az énekesnő április végén adott életet kislányának, de azóta is a kilókkal küzd. Bennfentesek szerint már az edzőterem gondolatától is sírva fakad az énekesnő, pedig már orvosok is figyelmeztették, hogy az egészsége forog kockán.

Múlt héten posztolt egy képet magáról, amint Los Angeles utcáján tolja a babakocsit, a képen viszont nem a kisbabát, hanem saját óriáskebleit tette közszemlére, talán még büszke is az új testi adottságaira.

A hírek szerint a súlyfelesleggel küzdő 31 éves édesanyára már le is csapott egy helyi fogyasztócég, amellyel olyan szerződést kötött, hogy ha sikerül lefogynia év végéig 23 kilót, 4 millió dolláros összeg üti a markát. Kecsegtető ajánlat, de semmi esetre sem lesz könnyű.

Sajnos nagyon sok kismama hagyja el magát a terhessége alatt, pedig orvosilag egyáltalán nem indokolt a nagy súlygyarapodás, sőt veszélyes is lehet, de erre már kevésbé hívják fel a figyelmet.

A terhesség alatti súlyos elhízás egyrészt az olyan széles körben elterjedt tévhiteknek köszönhető, mint például az, hogy terhesség alatt kettő helyett kell enni, másrészt a helytelen táplálkozás és a mozgáshiány is felelőssé tehető. Lelki okok szintén állhatnak a háttérben, hiszen rengetegen nyúlnak unalmukban édes nassolnivalókhoz, mint örömforráshoz.

Ráadásul már számos speciális sportolási lehetőség áll rendelkezésre kismamáknak, így aki nem kíván Jessica Simpsonhoz hasonlóan kinézni terhessége alatt, az némi kitartással kordában tarthatja idomait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek