Starity

Katy Perry visszavonul?

2012. június 27. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bennfentes információk szerint az énekesnő egy időre el akar tűnni a rivaldafényből.

hirdetés
Katy Perry visszavonul?

Katy Perry négy éve megállás nélkül dolgozik zenei karrierjén, és folyamatosan hatalmas sikereket ér el, azonban magánélete nem alakul ilyen szerencsésen. Kudarcba fulladt házassága után rengeteg hódolója akadt, és a média is sok férfival összeboronálta. Ezek a kapcsolatok hol igaznak bizonyultak, hol nem, azonban egy dolog biztos: Katyt teljesen kikészítették.

A 27 éves sztár jelenleg 3D-s koncertfilmjét, a Part Of Me-t népszerűsíti, ennek kapcsán pedig Russel Brand neve is folyton felmerül, és az is, hogy még mindig nem sikerült teljesen túltennie magát a váláson. Jay Leno műsorában őszintén mesélt Katy arról, hogy nem volt jó érzés visszanézni a sírós jeleneteket, de így legalább a nézők belátnak a felszín alá is, és megtudják, hogy min ment keresztül abban az időszakban.

„Megpróbáltam a legjobb módon kezelni a helyzetet, és meg akartam mutatni, hogy én is azon megyek keresztül, amin fél Amerika, de nem adtam fel, nem feküdtem le meghalni, hanem felálltam és küzdöttem tovább” – mesélte az énekesnő.

Bennfentes információk szerint azonban közel sem ilyen egyszerű a helyzet, és nincs minden rendben. Kívülről úgy látszik, hogy Katy már jól van, de belül még nem gyógyultak be a sebek, ezért is készül egy kis időre visszavonulni a rivaldafényből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek