Starity

Megtámadták a rajongók a One Direction tagjait

2012. június 27. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres fiúbanda, a One Direction nem panaszkodhat, rendesen oda vannak értük a lányok. Viszont pár akaratos rajongó bármeddig elmegy csak azért, hogy hozzáérhessen kedvencéhez.

hirdetés
Megtámadták a rajongók a One Direction tagjait

Niall Horan és Liam Payne éppen New Yorkban tartózkodott, és egy nyugodt délutánt szerettek volna eltölteni a fellépésük előtt, viszont ezt a megszállott rajongóik nem hagyták. Mire kijöttek az étteremből, ellepték az utcákat és sikítozva köszöntötték őket. Bevallásuk szerint ezzel nem is lett volna baj, hogy ha így marad, de ez máshogy történt.

A nagy lánytömeg elnyelte őket és Liam pulcsiját eltépték, Niall arcát pedig az egyikük meg is karmolta. Bár voltak ott testőrök, de a látszat szerint nem tudták megfékezni a másik nemet. Erről a két fiú számot is adott az egyik interjúban.

"Nagyon vad volt. Kiléptünk és csak is lányokat láttunk az utcán. Hozzáteszem, Niall rettegett attól, hogy oda keljen közéjük mennie, de nem tehettük mást, mivel a kocsi a másik utcában parkolt le. Eleinte még csak köszöntek nekünk meg a nevünket kiabálták, de aztán az egyikük annyira megvadult, hogy a pulcsimat is eltépte. Niall mögöttem ment és ő sem úszta meg szárazon. Egy másik lány belekarmolt az arcába. A testőrök próbálták őket megfékezni, de semmit nem ért. Mire kiszabadultunk a lányrengetegből, örültem, hogy nagyobb kárt nem tettek bennünk” – mesélte Liam

Az esetről egy kép is készűlt, amin jól látszik, hogy az Ír fiú elég nehezen tűrte az őrűlt rajongókat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek