Starity

Milliókat kér az énekesnő exe

2010. július 19. 19:07   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Leona Lewis volt barátja úgy tűnik, irigyli az énekesnő sikereit. Olyannyira, hogy több millió fontot követel tőle.

hirdetés
Milliókat kér az énekesnő exe

Leona Lewis már nem csak Európában, de Amerikában is egyre (el)ismertebb előadóművésszé válik, albumaiból közel 3 millió darab talált gazdára. Ám most viharfelhők gyülekeznek felette, ugyanis villanyszerelő barátja, Lou Al-Chamaa azt állítja, hogy ő töltötte ki a jelentkezési lapot Leonának, az X-Factor brit tehetségkutató műsorba, amit aztán a lány meg is nyert.

Egy ismerős elárulta a The Sun magazinnak: "Azt hiszi, hogy nagy szerepet játszott abban, hogy Leona sikeres legyen. 10 éven át voltak együtt, ő biztatta az énekesnőt, hogy valósítsa meg az álmait. Szerinte joga van ahhoz a pénzhez, az angol törvények alapján."

Leona és Lou múlt hónapban szakítottak, barátságban váltak el egymástól, mivel mindketten túl elfoglaltak voltak. Még tízévesen találkoztak először, az észak londoni Hackney városában, ahol egy utcában laktak.

Később a 25 éves énekesnő híres lett, Lou pedig akkori villanyszerelő szakmáját otthagyta, és a Sony BMG-nél kezdett el dolgozni. Most utazik a világban, ideje nagy részét Los Angelesben és Miamiban tölti.

Leona felajánlotta számára 600.000 font értékű közös házukat a férfi számára, de az nem fogadta el. Neki még több pénz kell, mert szerinte a nagy slágerek, amiket Leona énekelt, nem jöttek volna létre nélküle, ugyanis ő mutatta be az énekesnőt a producereknek és dalszerzőknek.

Előzetes információk szerint Lou 1,5 millió fontot (megközelítőleg 502 millió forintot) követel Lewistól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek