Starity

Lencsevégre kapták Megan Fox gömbölyödő pocakját

2012. június 27. 07:07   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világ egyik legszebb nőjének tartott Megan éppen kedvesével vakációzott, és a szemfüles lesifotósoknak sikerült megörökíteniük a színésznő egyre csak gömbölyödő pocakját.

hirdetés
Lencsevégre kapták Megan Fox gömbölyödő pocakját

A Transformers-filmek sztárja, és kedvese, Brian Austin Green még 2004-ben találkoztak, majd 2010 júliusában örök hűséget fogadtak egymásnak. 2012. márciusában az is kiderült, hogy a pár nemsokára egy új családtagot köszönthet, ugyanis Megan teherbe esett. A leendő szülők még azóta sem erősítették meg a hírt, a lesifotósok elől ők sem tudtak elbújni.

A szerelmesek nemrég töltötték második házassági évfordulójukat Hawaiion, ahol az esküvőjüket is tartották korábban, és a szemfüles paparazziknak sikerült lencsevégre kapniuk a párt, és Megan egyre jobban kerekedő hasát is.

A hírek szerint a színésznő ősszel, szeptember végén vagy október elején fogja világra hozni a kicsit, ám az anyai teendők nem lesznek újak számára, hiszen már két éves kora óta ő neveli férje előző kapcsolatából született fiát, Kassiust, aki már a saját anyjaként tekint a szép színésznőre.


Megan Fox és férje Hawaiin romantikázott

Eddig nem készült túl sok kismamafotó a bombázóról, és a rosszmájúak szerint ezek sem igazi lesifotók, hiszen túl jól sikerültek a képek, és olyan, mintha Brian és Megan is pózolnának rajtuk.

Azt nem tudjuk, hogy tényleg a paparazzik csaptak le a párra vagy beállított fotósorozat készült róluk, de annyi biztos, hogy a szépséges színésznő élete egyik legboldogabb időszakát éli most át.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek