Starity

Három folytatással jön az Avatar

2012. június 27. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jó hír az Avatar rajongóinak, hogy hamarosan jönnek a folytatások, és az egyes részek évente kerülnek bemutatásra.

hirdetés
Három folytatással jön az Avatar

2009-ben mutatták be minden idők legnagyobb kasszasikerét, az Avatart, nem csoda, hogy a hatalmas siker arra ösztökélte a film alkotóját, James Cameron rendezőt, hogy elkezdjen gondolkodni a folytatásokon.

Néhány hónappal ezelőttig még arról volt szó, hogy trilógia lesz a sorozatból, ám mára a film egyik szereplője, Sigourney Weaver és maga a rendező is megerősítette, hogy minimum 4 részes lesz az Avatar széria. A forgatási munkálatok ugyan még nem kezdődtek el, de az biztos, hogy költségtakarékosság miatt a jelenleg bejelentett három részt egyetlen forgatás során fogják rögzíteni. Ez azt is jelenti, hogy miután a második rész körülbelül 2015-ben mozikba kerül, az egyes részek között már nem kell 6 évet várni, hanem évente kerül majd bemutatásra egy-egy darab.

A film cselekményéről egyelőre semmi nem derült ki, de valószínű, hogy a rendező fel fogja használni azt az anyagot is a filmben, amit akkor rögzített, amikor idén márciusban lemerült a Mariana-árok mélyére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek