Starity

Melegekkel nyomul a Warner Bros

2012. június 27. 13:01   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindent megtesz a Warner Bros, hogy tovább emelje a Magic Mike nézettségét. A sztriptízelős filmet a világ minden nagyobb melegfesztiválján meleg statisztákkal és színészekkel népszerűsítik, ahogyan a Fifthy Shades of Grey iránt is egyre nagyobb az érdeklődés.

hirdetés
Melegekkel nyomul a Warner Bros

Biztosra megy a nagy filmgyártó, minden nagyobb felvonuláson kibérel egy kocsit Magic Mike felirattal, ahol meleg színészek és statiszták utaztak a mozgó színpadon alulöltözve, ahogyan Channing Tatum is a filmben.

Úgy tűnik nagyon bejött az elképzelés. Az amerikai felvonuláson óriási sikert könyveltek el. Melegek ezrei követték a színpadot, és rengeteg pozitív visszajelzést kaptak a promótáló emberek. Felejthetetlen és egyedi élményekről beszélnek a statiszták, akik szerint az utcára vonult melegek soha ilyen barátságosak nem voltak még velük, pedig nem egy felvonuláson részt vettek már különböző termékek reklámozásának alkalmával. Szerintük plakátokkal a kezükben mentek ki az utcára és egytől egyig kezet fogtak velük, pedig tudják hogy ők nem a filmben szereplő színészek csak statiszták vagy amatőr színészek.

Már most nagy az érdeklődés a Warner következő hasonlóan polgárpukkasztó filmje, a Fifthy Shades Of Grey iránt, aminek a melegek is szót adtak. Kérésüket és jókívánságaikat átadták a vezetőiknek, ezért a Bros most még nagyobbat kíván összehozni, pedig hivatalosan még nem is derült ki, hogy valóban ők fogják-e készíteni a filmet vagy sem, de gyanúsak a nagy volumenű háttérmunkálatok.

A 50 Shades Of Grey meleg fanjai és hosszú ideje először hetero anyukák is beálltak a Magic Mike színpadának sorába, akik csak azért mentek, hogy hangot adjanak véleményüknek. Több ezer hetero anyuka, könyvvel a kezükben visongatott, hogy a színpadon utazó emberek adják át üzenetüket ügynökeiken keresztül a stúdió felé. A követelő anyukák elmondták, hogy a Digitalspy oldalon keresztül már kifejezték véleményüket azzal kapcsolatban, hogy kik legyenek a főszereplők.

Érdemes tehát mindent megtenni a filmstúdiónak hogy pontot tegyen az i-re, és kijelenthesse, az ő nevéhez fűződik a film. A Magic Mike promócióján a főszereplők vesznek részt, de időhiány miatt (vagy stratégiai lépésként) meleg színészekkel reklámoztatnak, forgatnak promóanyagot, osztogatnak a melegek jogaival kapcsolatos papírokat (természetesen Magic Mike vagy 50 Shades of Grey háttérrel), a Grey-film előkészületein pedig nagy erővel dolgoznak.

E.L. James novellájának első részét, amelyben egy fiatal lányról olvashatunk, aki összeszűri a levelet egy gazdag és helyes pasival, Bret Easton Ellis szeretné képernyőre vinni, David Cronenberggel együtt. Bret nemrégiben azt nyilatkozta hogy a stúdió színe elé viszi ötletét a castinggal kapcsolatban. Ő Ryan Gosling és Lena Dunham mellett voksol, de ha ez nem jön össze, Alexander Skarsgård és Emma Roberts is megfelelne.

Azóta rengeteg hír megjelent már ezzel kapcsolatban és senki sem erősítette meg hogy mi is igaz a hallottakból. Angelina Jolie-t felkérték rendezőnek és Michael Fassbender is elmondta egy interjúban, hogy nem fog szerepelni benne. Szerinte mindenhol ezt lehet olvasni a neten, de ő nem olvasta a könyvet, de nem is akar részese lenni a projektnek. A színésznek feltehetőleg nem lenne nehéz feladata, hiszen a Szégyentelen című filmben megmutatott mindent, és az abban látott jelenetek szexuális tartalmával rengeteg embernél kiverte a biztosítékotm de még mindig azzal foglalkoznak az emberek, hogy mennyire nyomasztó is lehetett és mi vette rá a szerepre.

A sztár már nagyon unja hogy az emberek nem képesek túllépni, ezért nem is kér még egy hasonló projektből. Ugyan új filmje sokaknak nem fog tetszeni, de szeretne minél távolabb kerülni a gazdag, szexmániás, szomorú karakterek eljátszásától. A színész nem is bánja, hogy a kedves könyvrajongók nem szeretnék őt Christian megformálására.

Egy Fifthy Shades of Grey fan munkája

Egy hónapja egy nagyobb tévés és filmes hírekkel foglalkozó oldal szavazásán több tíz ezren szavaztak arról, hogy kik játszák a főbb szereplőket. Ian Somerhalder, Alexander Skarsgård, Robert Pattinson, Henry Carvill és Christian Bale remek helyezéseket értek el a listán, míg a női főszerep alakítóinak lehetséges jelöltjei között Kristen Stewart, Charlize Theron, Emma Roberts, Elizabeth Olsen is szerepel.

Az érdeklődés már most túl nagy a film iránt, néhány hete az egyik meg nem nevezett filmstúdió és egy franchise termékeket forgalmazó cég több millió dolláros szerződést nyomott az írónő orra alá, aki végül aláírta azt. Ennek köszönhetően folynak az előkészületek a filmmel kapcsolatban, és biztosak lehetünk abban is, hogy a film megkapja a kellő reklámot. A Warner Bros – állítólag – szerződést kötött a franchise termékek forgalmazójával, hogy a film még el nem készített promóképeivel és a könyv borítójával ellátott termékek kerüljenek a polcokra nemsokára. Gondoltak a gyerekekre is, hiszen az irodaszereken kívül parfümök is készülnek, ám a felnőttekről sem feledkeznek meg, hiszen szexuális segédeszközök, női fehérneműk valamint nőknek és férfiaknak szánt fogamzásgátló tabletták dobozán mosolyoghatnak vissza a film szereplői.

Az igény tehát megvan, a kérdés már csak az, hogy kik azok a színészek, akik szívesen látják viszont fejüket fogamzásgátló dobozokon, parfümös üvegek vagy szexuális segédeszközök csomagolásán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek