Starity

11 főszereplő búcsúzhat a Jóban Rosszbantól

2012. június 27. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban Rosszban című sorozat pénteken zárja a szezont, és a hírek szerint számos karaktertől búcsúznunk is kell.

hirdetés
11 főszereplő búcsúzhat a Jóban Rosszbantól

A TV2 sorozata egyre inkább kezd egy igazi amerikai krimisorozathoz hasonlítani, és ezzel a producer is tisztában van. Nagy Tamás, a sorozat producere azonban nem a véletlenek hatására alakította így a szereplők életét. Tudatos döntések sorozata alakította át a sorozatot, és a készítők szeretnék ha tengerentúli társaival is fel tudná venni a versenyt a széria.

Az előzetes információk szerint az évadzáró epizódban hatalmas vérfürdőre számíthatunk. A Rolandot alakító Seres Dániel és a nagybátyját megformáló Mihályfi Balázs sorsa a maffiaháborúval megpecsételődik. A lövöldözés lehet, hogy végzetessé válik mindkettőjük számára. A kórházban dolgozók sincsenek biztonságban. A trópusi vírus veszélybe sodorja a főorvos karakterét is, de a csak most visszatért Szigeti doktor és Gyöngyi is a halál tornácán áll.

Minden színész retteggett attól, hogy ő lesz az, akire végül lesújt a csúfos vég, de ebbe nem volt beleszólásuk, és örülnek, hogy eddig a csapatot erősíthették. A pletykák szerint az alig pár hete feltűnő Rónai Lili karrierje is véget érhet, és Kondákor Zsófi sem biztos, hogy feltűnik a folytatásban, hiszen már annyiszor alakult át a karaktere, hogy a készítők nem tudnak már semmi újat mutatni vele kapcsolatban.

Emil és Gyöngyi vajon boldogok lehetnek még? Vagy mindketten elhallgatnak egy életre? Vajon a házvezetőnő élete biztonságban van? Lehet, hogy Gazdag Tibor végül mégis búcsúzik sok év után? Mindenre választ ad a Jóban Rosszban pénteki epizódja, amely sokkolni fogja a rajongókat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek