Starity

Hasonlóságok a sztárcsaládokban

2012. július 02. 08:08   |   Szerző: snoopy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Összegyűjtöttünk néhány olyan hírességet, akik egy családba tartoznak és nagyon hasonlítanak egymásra.

hirdetés
Hasonlóságok a sztárcsaládokban

Azok a sztárok, akiket itt láthattok, úgy hasonlítanak a szüleikre, mint egyik tojás a másikra. A genetika nem változtatott túl sokat a fiatalabb generáción, ami persze előny is lehet. Nézd meg összeállításunkat!

Meryl Streep és Mamie Gummer

Meryl Streep és lánya, Mamie Gummer tényleg nagyon hasonlítanak egymásra. Talán csak Mamie hasonlít egyedül az Oscar díjas színésznőre három lánya közül. Ha összehasonlítjuk Streep fiatalkori képeit a 28 éves Gummerével, olyan mintha ikreket látnánk. Porcelán bőr, ugyanolyan szem és száj, na meg a hajuk is hasonló. Ráadásul nem csak a külsejük, hanem a pályaválasztásuk is megegyezik.

Blythe Danner és Gwyneth Paltrow

Le sem tagadhatnák a kettőjük között fennálló rokoni kapcsolatot. Ha Gwyneth tudni szeretné, hogy fog kinézni idősen, akkor csak rá kell pillantania az édesanyjára. A szemük színe kék, a hajuk is egyező színű, sőt a szájuk formája is teljesen egyforma. Emelett még hasonlóan is öltöznek, és egy az ízlésük is. Ez még nem minden, mindketten színésznők: Danner egy Emmy-díjas, Paltrow pedig egy Oscar-díjas filmsztár.

Demi Moore és Rumer Willis

Sokak szerint Demi Moore és Bruce Willis közös lánya nem olyan szép, mint édesanyja, de azért köztük is fel lehet fedezni hasonló külső tulajdonságokat. Mintha ugyanaz a szempár nézne vissza Rumer Willisről, mint Demiről. Nem csak a szemük hasonló, hanem a szájuk és nézésük is, és az orrukban is fel lehet vélni némi hasonlóságot. Annyi bizonyos, hogy Rumer kapott apja adottságaiból is.

Goldie Hawn és Kate Hudson

Mindketten nagyszerű színészek és gyönyörű nők, de nem csak ez a hasonlóság köztük, hisz csak rájuk kell nézni. Látszik, hogy Kate mindenféle adottságot örökölt Oscar-díjas anyjától. Goldie még mindig bomba nő 66 évesen is. Ráadásul a magyar származású amerikai színésznőt és lányát nemrég a legstílusosabb anya-lánya párosnak választották meg Nagy-Britanniában.

Beyoncé és Tina Knowles

Az meglehet, hogy Beyonce a tehetséget nem Tinától örökölte, de az biztos, hogy anya és lánya tényleg úgy hasonlít egymásra, mint két tojás. A gyönyörű szemeit is tőle örökölte, de nem csak azt, hanem az arccsontot, a száját, orrát, na meg a királyi hajkoronát is. Ráadásul olyan jól kijönnek, hogy üzleti partnerek is, mivel van egy közös divatcégük, a House of Deréon.

Lindsay Lohan és Dina Lohan

Ha rájuk nézünk, tényleg látszik, hogy hasonlítanak egymásra, viszont mégsincs bennük olyan sok közös vonás, mint másokban. Viszont az biztos, hogy mindketten szeretnek szőkék lenni, de lányával ellentétben Dina Lohannak nem nagyon volt plasztika műtétje, és drogozi se drogozott. A fotót elnézve, azt is elmondhatjuk, hogy hasonlít rá a másik lánya Ali Lohan is, mivel a szemük, szinte ugyan olyan.

Reese Witherspoon és Ava Phillippe

Reese Witherspoon és Ryan Phillippe kislánya mintha hasonmása lenne a színésznő régi önmagának, nem hiába hívják Avát, a mini Reese-nek. Szinte egyformák: ugyanolyan a hajuk, a szemük, a szájuk és a mosolyuk is.

Katie Holmes és Suri Cruise

A hisztijeiről híres Suri kiköpött mása az anyjának. Kívülről dettó ugyanúgy néz ki, ugyanaz a haj- és szemszín. Tom Cruise neje néha fodrászával olyan frizurát csináltatott lányának, mint amilyen a sajátja volt. Egy dolog nem közös, még pedig Suri viselkedése. A kislány annyira el van kényeztetve, hogy állandóan hisztiket csap. Legutóbb séta közben volt egy ilyen rohama, amikor Katie alig bírta lenyugtatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek