Starity

Kristen Stewart és Robert Pattinson fiatal szülők akarnak lenni

2012. június 28. 13:01   |   Szerző: snoopy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárpáros elárulta, hogy már nem tudnak várni, szeretnének egy közös gyermeket, mivel megtetszett nekik az Alkonyat-filmekben a szülővé válás.

hirdetés
Kristen Stewart és Robert Pattinson fiatal szülők akarnak lenni

Miután leadják a Hajnalhasadás mások részét, Robert Pattinson és Kristen Stewart bele szeretnének vágni egy babaprojektbe, mert már nem bírnak várni. Mindketten megtapasztalhatták az Alkonyat-széria utolsó részének forgatása közben, hogy milyen lehet szülőnek lenni, úgy tűnik nekik tetszett a szerep!

„A Breaking Dawn második része megváltoztatta, és felkészítette őket arra, hogy hamarabb bevállalják ezt a dolgot, mint gondoltuk - árulta el egy közeli ismerős az OK! magazinnak.- Már egy ideje tudták, hogy akarnak majd közös gyereket, de mindig azt gondoltam, hogy a karrierjük a fontosabb még, de akkor ezt a filmet leforgatták, és elkezdték elképzelni, hogy szülők

Egy bizonyos forrás szerint Kristen és Rob nem is titkolják, hogy tervben van egy baba. „Sokat beszélnek arról hogy milyen lenne egy baba és, hogy milyen érzés lenne számukra. Meg persze azt is kitárgyalják, hogy milyen szülők lennének.” Az magazinnak azt is elárulták, hogy már nem bánnák, ha Kris terhes lenne, és állítlag őszre terveznek egy esküvőt is. Pletykák szerint Rob már el is kezdett írni egy altatódalt a kicsinek.

És, hogy mit szólnak ehhez a sztárpáros szülei? A Stewart család nagyon közömbös a terv iránt, mivel szerintük ez még nagyon korai, holott a páros már évek óta együtt van. Mikor Kristen bejelentette a családjának, hogy nem nem várják meg az esküvőt, mielőtt teherbe esne, a családtagok elszörnyülködtek. Bár vannak ellentétes feltételezések is, miszerint nagyon nagyon örültek ennek a hírnek, és áldásukat adták rájuk. Hogy melyik az igaz, csak találgathatunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek