Starity

Megszületett a Duncan család legújabb tagja

2012. június 28. 13:01   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű Sok sikert, Charlie! című Disney-sorozat hamarosan a harmadik évadához érkezik, aminek a forgatási már megkezdődtek, és így az ötödik gyermek is megszületett.

hirdetés
Megszületett a Duncan család legújabb tagja

Az egyre népszerűbb Disney-csatornán futó sorozat, a Sok sikert, Charlie! első, decemberben bemutatott filmjében derült fény a nagy titokra: hamarosan új családtag érkezik az amúgy bolondos és sokszor zűrös famíliába.

A 2009-ben indult sorozat immár a harmadik évadjához érkezett, a kis Charlie is hároméves lett, és az is kiderült, hogy Amy Duncan egy kisfiút hordott a szíve alatt, aki a Toby nevet kapta!

A készítők a műsor nézőire bízták az új családtag nevének kiválasztását, így a szavazók a lánynevek közül a Sydney, Erika, Mallory, Talia, és Jenny valamint fiúnevek közül a Noah, Jonah, Toby, Bobby Jr. és Bo közül választhattak.

A szavazásra több mint 25 millió voks érkezett, és az első helyen a Toby név szerepelt, tehát ez lesz a sorozat új szereplőjének a keresztneve.

Ám a sorozatban az édesanyát, Amy- játszó színésznő, Leigh-Allyn Baker nem csak a szerepe szerint áll újabb anyai örömök előtt: a való életben is kisfiút hord a szíve alatt, aki valószínüleg szeptember körül fog a világra jönni.

Gratulálunk Leigh-Allynnek, és a sorozatból kiszivárgó első képet elnézve a kis Toby Charlie-hoz hasonlóan szintén zavaros, de egyben vidám körülmények között fog megszületni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek