Starity

Selena Gomez frizurát váltott

2012. június 28. 10:10   |   Szerző: B.Bess

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves Selena Gomez megunta az eddig bevált sötét hajszínét, és úgy döntött, a nyár alkalmával világosabbra festeti fürtjeit.

hirdetés
Selena Gomez frizurát váltott

Selena Gomez háza táján nagyon pörögnek a dolgok. Filmet forgat, nagy erőkkel promózza parfümjét, sőt, a pletykák szerint Miley Cyrus után ő is menyasszony lett, hisz állítólag kedvese Justin Bieber megkérte a kezét. De ezek közben is volt ideje, hogy megváljon sötét tincseitől, és világosabbra festesse őket.

Selena hivatalos volt a Hotel Transylvania sajtómegnyitójára, ahol óriási meglepetést okozott a nyilvánosságnak. A 19 éves ifjú hölgy az eddigiektől eltérően egyenes, vörses-barnás hajkoronával jelent meg.

Selenát fekete, illetve barna hajjal ismerte meg a világ, de láthattuk már szőke parókát viselni, valamint volt, hogy színes tincsek gazdagították a lány haját, de ez most egészen más: középhosszú haját vöröses-barnás színre festette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek