Starity

Exkluzív interjú Barbee-val: „Imádok rettegni!”

2012. június 28. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei nyár egyik legnagyobb slágere kétség kívül a budapesti House of Horrorban futó, A Halál labirintusa című, interaktív horrorszínházi előadás. Az fiatal krimiíró, Lakatos Levente által jegyzett darabra már több híresség is ellátogatott. Most Barbee mesél a Staritynek rémesen jó élményeiről, horrorimádatáról, illetve legnagyobb félelmeiről.

hirdetés
Exkluzív interjú Barbee-val: „Imádok rettegni!”

Hogy tetszett az előadás, melyik volt a legemlékezetesebb pillanat?
Nagyon megfogott, hihetetlen élmény volt! Horrorrajongó lévén nagyon örültem, hogy kipróbálhatom, érkezéskor jöttem csak rá, hogy baromira félek. Ez persze a játék kezdetekor csak fokozódott, de egész jól bírtam a strapát. Amikor azonban felbőgött a láncfűrész, kiszakadt belőlem egy elég erőteljes sikoly. Na, az a pillanat biztosan sokáig megmarad bennem... (nevet)

Hol féltél a legjobban?
A sötét karmák és folyosók voltak a legfélelmetesebbek. Végig attól rettegtem, hogy vajon „mibe” botlok bele, vagy kinek a fejét sikerül kitapogatnom. Nem láttam a kijáratokat sem, ott elég kilátástalannak tűnt a helyzet. De túléltem!

Tudtál figyelni a szereplőkre? Ki volt a kedvenced?
Abszolút tudtam rájuk koncentrálni. A bejáratnál rögtön az első fickó nagyon mókás volt, ahogy csapkodva és ordítva közölte a játékszabályokat, nagy félelmemben végigkacagtam a mondókáját. A „Joker” is profin játszotta a szerepét, elég rossz volt ránézni, ha a közelben volt, ami persze bók. Illetve a színházteremben lévő férfi tetszett még nagyon, imádtam, ahogy beszélt.

Mennyi időnek tűnt a menet?
Én személy szerint nagyon rövidnek találtam, pedig állítólag 30-40 percet töltöttünk bent. A végére annyira felment bennem az adrenalin, hogy simán végigcsináltam volna még egy ugyanakkora kört.

Volt gyerekkorodban rettegést okozó rémálmod?
Igen, volt egy fura „álmom”, amikor is egy éjjel a gyerekszobából átsétáltam anyuékhoz és bebújtam közéjük az ágyba, majd egy óra múlva arra ébredtem, hogy a háló ablakán több tucat patkány mászkál. Azóta sem vagyok benne biztos, hogy ez álom volt-e vagy tényleg megtörtént – bár fogalmam sincs, honnan jöhettek volna patkányok –, de mély nyomot hagyott bennem, és nagyon sokáig rettegtem éjjelenként.

Melyik a kedvenc horrorfilmet?
Rengeteg van. Főként az igaz történeteken alapuló sztorikat bírom, vagy legalábbis amiket így adnak el. Az ideglelés című film után például jó időre felfüggesztettem a sátras összejöveteleket. A Paranormal Activitytől éjjelente csak lámpafénynél merek közlekedni. De tetszett Az ördög című film, vagy például a Kör is. De mindig az aktuális a kedvenc.

Kiknek ajánlanád leginkább A Halál labirintusát? Haveroknak? Szerelmespároknak?
Mivel én egy barátnőmmel voltam, ezért főként baráti társaságoknak ajánlom. Mókás együtt ijedezni és sikítozni. De ha valakinek van párja, nekik is simán ajánlom, bár a pasik készüljenek fel: nekik kell törni az utat... (nevet)

Ha te is kipróbálnád magad A Halál labirintusában, július 22-ig megteheted. Ha nem jelentkeztél be előre, de alig bírsz várni időpontra, ne aggódj, ha folyamatosan figyeled a Last Minute ajánlatokat, akciósan mehetsz végig a játékon!

Bejelentkezés: +36 70 596 6245
Last Minute ajánlatok:
https://www.facebook.com/lakatoslevente/app_208306412521936
Cím: Budapest, 6. kerület, Lázár utca 7. (Az Opera mögötti utca)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek