Starity

Bemutatta új dalát a Muse

2012. június 28. 17:05   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az együttes egy hónappal az olimpia előtt adta ki az esemény hivatalos énekét, a Survivalt, ami tegnap este debütált a BBC rádióban.

hirdetés
Bemutatta új dalát a Muse

Az együttes a múlt hónapban hordta az olimpiai fáklyát a szülővárosukban, Teignmouthban, de nem ez marad az egyetlen kapocs, ami a sporteseményhez köti.

A nemsokára hazánkban koncertező együttes énekese és zongoristája, Matthew Bellamy a dalt történetesen az olimpiára tekintettel írta. A szöveg és a ritmus annyira buzdító és felemelő, hogy tegnap a Muse hivatalos oldalán kihirdették, hogy a Survival lesz a 2012-es versenyek hivatalos éneke.

A zeneszámot már most kezdhetjük megszokni, hiszen a Survivalt minden olimpiához kapcsolódó eseményen játszani fogják, például a sportolók bevonulásán a stadionba, de a medálkiosztó ceremónián is hallhatjuk, míg az egész eseménynek ez lesz a háttérdala. Az olimpia kezdetéig pedig már kevesebb mint egy hónap maradt hátra.

Matt, Dom és Chris természetesen mind nagyon izgatottak, hogy végül az ő számuk lett a befutó: „A dal teljes elszántságot és meggyőződést sugall arról, hogy nyerni fogsz, és nyerned kell. Óriási megtiszteltetés, hogy világszerte képviselheti a 2012-es londoni olimpiát.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek