Starity

Miley Cyrus máris férjhez ment?

2012. június 29. 08:08   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Australians in Film Awardson Liam Hemsworth váratlan kijelentésével sokkolta a rajongókat. Azt állította, hogy a nemrégiben eljegyzett kedvesével, Miley Cyrusszal már házasok.

hirdetés
Miley Cyrus máris férjhez ment?

A pár nem is olyan régen jelentette be, hogy eljegyezték egymást, azonban többen úgy gondolták, hogy még sokáig várnak majd az esküvővel, végül ezt Liam cáfolta meg. A díjátadón adott interjújában félreérthető megjegyzéssel sokkolta az embereket.

Én szerencsésnek tartom magam, amiért néhány évvel ezelőtt visszahívtak a Last Song meghallgatására, ahol megismertem a mostani menyasszonyomat, együtt próbáltunk a jelenetekre, rengeteg időt töltöttünk együtt, végül beleszerettem, és most már házasok vagyunk – mondta büszkén az ifjú vőlegény, de azonnal ki is javította magát. – Még nem vagyunk házasok, de leszünk.”

Az interneten máris elindultak a találgatások, hogy a szerelmesek hamarosan összekötik az életüket, akár már a hétvégén. Az, hogy Liam elszólása véletlen volt-e, nem tudni, mindenesetre reméljük nem sietnek el semmit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek