Starity

Candice Swanepoel már megtalálta a nagy Ő-t

2012. június 29. 11:11   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victoria's Secret dél-afrikai angyala immár hatéve van együtt szerelmével, a brazil Hermann Nicolival, aki szintén modellkedik. A pár állítja: nem tudják megunni egymást, és bár nincs tervben az esküvő - együtt szeretnék leélni az életüket.

hirdetés
Candice Swanepoel már megtalálta a nagy Ő-t

Candice Swanepoel a Victoria's Secret angyala 15 éves kora óta modellkedik, ám már 17 éves korában megtalálta az igazit. Egy munka kapcsán hozta össze őket a sors Hermann-nal Brazíliában, akibe állítása szerint első látásra beleszeretett.

A pár immár hatéve van együtt, és ingázással telnek a napjaik: hol New Yorkban talákoznak, ahol közös lakásuk van, hol pedig Sao Pauloban tudnak csak egymásra időt szakítani. Kapcsolatuk elején azonban nem ez okozta számukra a fő gondot, hanem a kommunikáció.

„Bár az anyanyelvem angol, Hermann a kapcsolatunk elején csak tördelte a nyelvet. Mikor összeköltöztünk, elhatároztam, megtanulok portugálul, és ma már tökéletesen megértjük egymást – mondja a Victoria's Secret angyala, aki azt állítja Hermannon kívül nem volt más férfi az életében.

Candice a világ legszexisebb modelljei közé tartozik, de nem tartja magát szépségideálnak, inkább próbál a földön maradni. Állítása szerint csak a munkáját végzi, ám annak nagyon örül, hogy ennyien szeretik a világon.

„Nagyon szeretem a munkámat, örülök a sikeremnek, és boldoggá tesz, hogy ennyi ember szereti, amit csinálok. A legfontosabb az életemben viszont a szerelmem, bármikor feladnám érte a karrierem. Megtaláltam azt a férfit, akivel meg szeretném osztani életem minden pillanatát, ezért nem lehetek elég hálás Istennek” – mondta a topmodell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek