Starity

Mire képesek a One Direction rajongók?

2012. július 03. 09:09   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte már az egész világot elérte a nagy One Direction-láz, de főleg a tizenéves korosztályt. Több százezer rajongóval rendelkeznek, amelyek egyenként teljesen ártatlanok, de csapatokba vergődve teljesen kikelnek magukból.

hirdetés
Mire képesek a One Direction rajongók?

A tinik nagy kedvence, a One Direction mára már szinte a világ minden pontján ismert lett, rengetegen szeretik őket, ám vannak olyanok is, akik néha túlzásokba esnek. Legtöbbször csak ártalmatlan cselekedetekhez folyamodnak, ám gyakran meghökkentő, már-már beteges dolgokra is képesek. Cikkünkben most összeszedtük, mikre is képesek a tini rajongók, hogy kedvenceik felfigyeljenek rájuk.

A legalapvetőbb helyzet az, mikor a rajongók már nem tudják mással levezetni a bennük felgyülemlett feszültséget, mint sírással. Sokszor már autógramm osztogatás alatt eltörik a mécses, ám sokszor utána is. Az együttes amerikai turnéjáról készült egy olyan videó, amiben azt mutatják be, mennyire szeretik őket a rajongók, ám ez még korántsem annyira meglepő, mint amit lentebb olvashattok.

A legártalmatlanabb esetek közé sorolhatjuk a most következőt, mikor a banda San Diego-ban koncertezett. A legtöbb rajongó ilyenkor táblákat készít kartonpapírból, melyre ráírja, hogy mennyire szereti őket, ám ezúttal más volt a helyzet. Az első sorok között tartózkodott négy lány, akik papírból kivágott betűkkel raktak ki egy szót, ami nem volt már, mint a pussy. Az egyik tag, Harry Styles rögtön megkérte őket, hogy ne emeljék a magasba.

Következő fázis az éjjel-nappal ébrenlét – és ezúttal nem csak a rajongókról beszélünk. Bizony nem kevésszer fordul elő, hogy a fiúk Twitter-profilján olyanokat olvashatunk, hogy nem tudnak aludni, ugyanis a hoteljük előtt táborozó rajongók nem hagyják abba az éneklést és sikítozást. Vannak olyanok, akiket még a biztonsági őrök sem tudnak visszafogni és belopóznak a hotelekbe, ám előfordult már az is, hogy csak rendőrökkel tudták kizavarni a sok sikítozó tini lányt a One Direction ideiglenes szállásáról.

Koncertek közben sem halad mindig minden zökkenőmentesen. Többnyire a lányok csoportja minél közelebb akar lenni a színpadhoz – érthető módon –, ám ez gyakran átmegy lökdösődésbe. Mexikóban léptek fel éppen a fiúk, mikor Harry meglátott egy 8 éves kislányt, akit taposott a tömeg és a biztonságiaknak szólva próbált segíteni a lányon.

Az éppen New Yorkban tartózkodó fiúk kocsiba ülve próbálták elhagyni egy rádiósműsor helyszínét, kisebb nagyobb sikerrel. A videón is láthatjuk, hogy többen is elállják a kocsi útját, valamint az ablakokon is sikítozva dörömbölnek. Miután kínkeservesen elhagyták a helyszínt, még mindig nem érezhették magukat biztonságban, elvégre rengetegen futottak a kocsi után.

Tanulva a New York-i esetből, Svédországban már semmit nem bíztak a véletlenre. A több száz rajongó elöl elzárták az utakat – bár nekik ez sem volt akadály – , valamint a helyszínre is több biztonságival érkeztek.

Ám legdurvább esetünk még csak most következik. A banda éppen Franciaország fővárosában, Párizsban volt, mikor rajongóik megtámadták őket. A rengeteg sikítozó őrült lányt bizony még a testőrök sem tudták megfékezni. A hatalmas tömeg a szó szoros értelmében összenyomta őket. Többször is kiabálták, hogy hagyják őket békén, eredménye nem volt. A helyszínen Liam Payne elvesztette a cipőjét, Harry Styles haját kitépték, Niall Horan és Zayn Malik pedig a sírás határán álltak, közben pedig azt mondogatták, hogy meg fognak halni. A francia rajongók hiába kértek többször is bocsánatot, nem valószínű, hogy a britt-ír fiúegyüttes szívesen látogatná meg újra az országot.

Összességében remek érzés, ha valakinek rajongói vannak, de a hatalmas hírnév és rajongótábor koránt sem annyira kellemes, mint azt gondolnánk. Annyi viszont biztos, hogy a fiúk soha nincsenek biztonságban az őrült lányok miatt, így nem is csoda, hogy csak testőrrel mernek utcára lépni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek