Starity

Stúdióba vonul Ashley Tisdale?

2012. június 29. 21:09   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban Ashley elgondolkodtató Twitter-üzenetet posztolt, melyben elárulta, hogy egy dalt vesz fel.

hirdetés
Stúdióba vonul Ashley Tisdale?

Ashley Tisdale neve főleg a színészettel vált híressé, leginkább a High School Musical című filmben, melyet Sharpay karakterével később tovább bonyolítottak. A színésznő kipróbálta magát az éneklés világában is, 2007-ben jelent meg első szólóalbuma, majd 2009-ben a második, amely kétséget kizárva sikeresebb lett az elsőnél.

Ezek után az énekesnő/színésznő úgy döntött, egy időre felhagy a zenéléssel, mert nem tud egyszerre két dologra koncentrálni, ám a napokban olyan Twitter-üzenetet hagyott, mely által elgondolkodhatunk; vajon készül egy esetleges új album?

„A stúdióban.. Ezúttal egy dalt veszünk fel” – csiripelte a szőkeség. Ugyan, ez még nem bizonyít semmit, hiszen meglehet, hogy csak a Phineas és Ferb című animációs sorozathoz készítenek egy újabb dalt, ám Ashley egyenlőre nem ad ki ennél több információt.

Annyi biztos, a szépség az utóbbi időben nem pihent, hiszen 2008 óta működő produkciós cége, a Blondie Girl Productions közreműködésében jelenleg is fut egy sorozat, valamint ő maga is vendégszereplőként lesz jelen a Kemény Motorosok című sorozatban két epizód erejéig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek