Starity

Ismerd meg a sztárok évkönyvfotóit!

2012. július 08. 00:12   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki ne ismerné legalább a filmekből a gimis évkönyvek hagyományát Amerikában? A sztárok is átestek ezeken a fotózásokon, most ennek az eredményét mutatjuk be cikkünkben.

hirdetés
Ismerd meg a sztárok évkönyvfotóit!

Valószínüleg mindenki ismeri legalább az amerikai tinifilmekből az évkönyv fogalmát. Nálunk annyira nem szokás évente képet készíteni minden egyes diákról, majd ezt egy könyvbe foglalni, de a tengerentúlon nagy népszerüségnek örvend ez a szokás, és az egykor egyszerű tanulókból lett hatalmas sztárok sem maradhattak ki belőle.

Anne Hathaway

A színésznő még szeplősen, és hatalmas mosollyal ült be a fotózásra egykori iskolájában, a Millburn High Schoolban 1997-ben. Több kisebb szerep után 2001-ben érte őt az elsöprő siker a Neveletlen hercegnő című könyv filmváltozatában való főszerepléséért, és mára már elismert színésznőként éli az életét, szerepelt többek közt a Csajok háborúja, a Zsenikém – Az ügynök haláli, Az ördög Pradát visel, és a Batman 3 című filmekben is.

Blake Lively

A Gossip Girl gyönyörű színésznője is szemmel láthatóan túlesett egy fogaszabályzáson 2002 óta, amikor ez a kép készült róla egykori iskolájában, a Burbank High Schoolban, Los Angelesben. Blake-nek egyértelműen jót tett az idő, hiszen ma már őt tartják az egyik legszebb színésznőnek, emellett stílusikon is, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy nemrég ő lett a Gucci új parfümjének az arca.

Demi Moore

Ha megnézzük ezt az 1978-ban készült fotót a színésznőről, áthatjuk, hogy Demi gimis korában is gyönyörű volt. Bár már az ötvenhez közelít, és három gyermek édesanyja, most is csúcsformában van, és fiatalokat megszégyenítő kinézettel rendelkezik.

Ashton Kutcher

A Két pasi meg egy kicsi sztárja (aki nem mellesleg Demi Moore exférje) szinte alig változott 1994 óta, habár hosszú hajat növesztett, és az arca is férfiasodott, azért Ashton le sem tagadhatná, hogy ő szerepel az első képen.

Gwen Stefani

Az énekesnő egyik védjegye egyértelműen a platinaszőke hajkoronája és a száját is szívesen festi élénkpirosra, ám egykor nem használt sem hajfestéket, sem vörös rúzst, így egy igen bájos, de visszafogott lány mosolyog vissza ránk az évkönyv fotózásáról.

Jennifer Lopez

Ki gondolná, hogy ez a sötét, göndör hajú lány napjaink egyik legnépszerűbb színész-énekesnője? Pedig ő valóban Jennifer még 1986-ban a bronxi Preston High School évkönyvfotózásán. Az 1997-es berobbanása óta azonban már nem egy hétköznapi New York-i kislány, hanem napjaink egyik legnépszerűbb sztárja, rengeteg film, és több album is fűződik a nevéhez, emellett két gyermek boldog édesanyja.

Lindsay Lohan

Bár itt, 2001-ben Lindsay már nem volt egy egyszerű iskolás lány, hiszen előtte több sikeres filmben is játszott, azonban a szülei ragaszkodtak hozzá, hogy ne legyen magántanuló és a Cold Spring Harbor High Schoolba járjon. Ott készült róla ez a fotó is, amelyről már egy ismerős arc mosolyog vissza ránk. Két évvel később már magántanuló lett, és a karrierje is szárnyalni kezdett, majd jött a mélypont, és manapság LiLo legtöbbször a botrányaival szerepel az újságot címlapján.

Michael Jackson

A pop királyaként is emlegetett énekes igazán helyes afro kisfiú volt 1973-ban, amikor ez a kép készült róla a Montclair College Prepben, ám ez nem felelt meg neki, és drága plasztikai beavatkozásokkal teljesen megváltoztatták a külsejét, a szája valamint az orra is teljesen más formát kapott, így a poplegenda a második képen egyáltalán nem hasonlít egykori önmagára.

Mila Kunis

Az egyre népszerűbb színésznő 2001-es, végzős évkönyvi képét elnézve sosem tartozott a csúnyább lányok közé, hiszen már akkor is szembetűnő volt szépsége, ami azóta sem változott.

Neil Patrick Harris

Az Így jártam anyátokkal című nagy népszerűségnek örvendő sorozat Barney Stinsonja már 1991-ben a La Cueva High School fotózásán is ilyen életvidám volt, mint manapság. A színész egy nemrég adott interjújában bevallotta, hogy már hat-hét évesen a fiúkhoz vonzódott, tehát már a kép készültekor tisztában volt a beállítottságával. Ám ez napjainkban senkit nem zavar, ettől függetlenül is ő manapság az egyik legkimagaslóbb sorozatsztár.

Cameron Diaz

Ha megnézzük Cameron évkönyvben szereplő fotóját, sokaknak viccesnek tűnhet a színésznő akkori hajválasztása, ám ha azt is hozzátesszük, hogy a kép 1988-ban készült, és akkor a feltupírozott haj volt a divat, akkor már érthetőek a fürtjei. Ebben az évben kezdte a modellkedést is, majd egyre jobban beindult a karrierje, és mára ő az egyik leghíresebb színésznő Hollywoodban.

Charlie Sheen

A színész már 1981-ben is csibészes vigyorral állt a kamera elé egykori iskolájában, a Santa Monica High Schoolban. A felnőtté válással sem hagyta el ezt a szokásást, színészként és sorozatsztárként sikeresesnek tűnt az élete, ám a 2010-ben kirobbant magánéleti, drog és alkohol problémák valamint bírósági ügyek rányomták a bélyegét a karrierjére, olyannyira, hogy ki is rúgták őt a Két pasi meg egy kicsi című sikersorozatból, aminek ő volt a főszereplője.

Lea Michele

A végzős Glee-sztár így mosolygott a kamerába még 2004-ben egykori iskolájában, a Tenafly High Schoolban. Ilyenkor már maga mögött tudhatott számos sikeres Broadway musicalt, de az igazi áttörést 2009-ben Rachel Berry szerepe hozta meg a Glee című sikersorozatban, ahol nemcsak színészi, hanem énektudását is megmutathatta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek