Starity

Lily Allen visszatér

2012. július 01. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korunk egyik népszerű énekesnője hamarosan új albumot ad ki, melyben régi munkatársa, Greg Kurstin lesz segítségére.

hirdetés
Lily Allen visszatér

Korunk egyik népszerű énekesnője hamarosan új albumot ad ki, melyben régi munkatársa, Greg Kurstin lesz segítségére. Ahogy az egy korábbi cikkben is elhangzott, az idei évben, április 8-án jelentették be visszatérését.

A tervek szerint Lily még az idei év végén be szeretné fejezni új albumát, hogy azt a jövő évben kiadhassa. A legfrissebb információk szerint, június 20-án már neki is látott a munkálatoknak új albuma kapcsán.

De hogy ki is ő? Bizonyára sokak számára lehet ismerős ez a név. Lily Rose Cooper vagy korábbi nevén Lily Allen nevéhez olyan fülbemászó slágerek fűződnek, mint a Fuck You, Smile vagy épp a The Fear. Eddig két albuma jelent meg, a hamarosan érkező lenne a harmadik. A legutolsó nevéhez fűződő munka T-Pain Who'd Have Known feldolgozása volt, habár klipjében nem szerepelt.

Greg egyébként többek között olyan nevekkel dolgozott együtt, mint Kelly Clarskon, Nelly Furtado vagy éppen Kylie Minogue, és neki köszönhettük Britney Spears Circus című dalát is, így biztosak lehetünk benne, hogy ütős albumra számíthatunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek