Starity

Justin Bieber élő adásban borult ki

2012. július 01. 11:11   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber egy amerikai rádióállomásnak adott telefonos interjút, azonban egyszer csak bedühödött, és lecsapta a készüléket.

hirdetés
Justin Bieber élő adásban borult ki

Tegnap Justin Bieber a Mojo in the Morning nevezetű amerikai rádiós műsorba volt hivatalos, azonban kezdés előtt odaszólt, hogy nem fog tudni megjelenni, viszont telefonon keresztül szívesen ad interjút. Így a műsorvezető, DJ Mojo fel is hívta a fiút, és bár a beszélgetés ártatlanul kezdődött, a végére elszabadultak az indulatok.

Mojo eleinte a szokásos kérdéseket tette fel, beszélgettek Justin jótékonykodásairól, új albumáról, majd szóba jött legújabb kislemeze, a Boyfriend is. Ez volt a pillanat, amikor kezdtek elmérgesedni a dolgok.

„Amikor először meghallottam azt a számot, azt hittem, Justin Timberlake az. – mondta a műsorvezető, majd gyorsan hozzátette – Remélem ezt bóknak veszed, mert én tényleg annak szántam!” Azonban Justinnak nem imponált annyira ez a megjegyzés, így kicsit ingerülten hangzott válasza. „Haver, ez őrültség, mert kettőnk hangja egyáltalán nem hasonlít. Mármint, azt mondani rám, hogy pont úgy hangzom, mint valaki más, egyáltalán nem számít bóknak.”

Ekkor Mojo azzal próbálta oldani a feszültséget, hogy más irányba terelte a beszélgetést. Szóba hozta a One Directiont, és újonnan kötött barátságukat. Justin nem túl lelkesen beszélt arról, hogyan ismerkedtek meg, és az együtt töltött időről. Ekkor a riporter ismét bepróbálkozott egy kényesebb kérdéssel.

„Tényleg aggódsz, mikor Harry Styles az anyukád körül mászkál, mióta kiderült, hogy az idősebb nőket szereti?” – hangzott a kérdés. Erre Bieber már tényleg felkapta a vizet. „Szerintem neked kéne féltened az anyádat tőlem, haver!” – vágott vissza a fiú.

Ezt a műsorvezető sem hagyta szó nélkül. „Justin az én anyám halott, úgyhogy sajnálatos módon ezzel nem fogsz sokra menni!” Ekkor Justinnál betelt a pohár, és lecsapta a telefont, majd mikor visszahívták, azt mondta, nem folytatja a beszélgetést, mert feletébb sértőnek találta az anyukájára vonatkozó kérdést. Mojo ezt csodálkozva vette tudomásul, ugyanis saját bevallása szerint Selena Gomez nemrég tett nyilatkozatára alapozta kérdését.

„Ismerek rengeteg fiatal lányt a szakmában, akik teljesen bele vannak zúgva Harry Stylesba. Bármikor összejöhetne Hollywood legdögösebb lányaival. De Justin állítása szerint, ő egyáltalán nem érdeklődik a fiatal lányok iránt. Végülis nem hibáztathatjuk őt, hiszen Hollywood olyan dögös nőkkel van tele, mint Cameron Diaz, Eva Longoria vagy Sofia Vergara. Nekem és Justinnak is nagyon dögös, harmincas anyukáink vannak, és Justin folyton azt mondogatja, hogy »Lehet Harry az egyik legjobb barátunk, de akkor is távol kell tartanunk őt az anyukáinktól!«” - nyilatkozta nevetve Selena Gomez a The Mirror magazinnak pár napja.

Ezen esetben Justin tényleg nem jogosan akadt ki a riporter kérdésén, hiszen saját maga mondta ezt barátnőjének. A tinicsillag mostanában heves természetéről lett híres, legutóbb egy paparazzoval is összeverekedett – talán csak a pubertáskor tünetei jelentkeznek nála, de elképzelhető, hogy egyre agresszívabb lesz, ahogy szép lassan felnőtté cseperedik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek