Starity

Ryan Kwanten újabb szerepben!

2012. július 01. 11:11   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ryan Kwanten neve hallatán mindenkinek a True Blood című népszerű sorozat juthat eszébe, ám Ryan erősen dolgozik, hogy rajongói másfajta szerepben is megfigyelhessék.

hirdetés
Ryan Kwanten újabb szerepben!

Ryan Kwanten egyike azon színészeknek, akik sokadik próbálkozásra jutottak el a színészet legtetejére. A sármos színész négy éve állandó tagja a HBO által gyártott True Blood című sorozatnak, de a siker ellenére igyekszik minden lehetőséget kihasználni.

Rengeteg felkérést kap, ebben az évben két filmen is dolgozott. Az első egy vígjáték, amely a Not Suitable For Children címet kapta. A filmet még év elején leforgatták, a premier időpontja július 12 lesz. A másik projekt a Mystery Road című dráma, mely egy feldolgozása az 1921-ben bemutatott változatnak.

A film egy detektívről (Jay Swan) szól, akit minden bizonnyal Aaron Pedersen fog játszani. Jay haza érkezik az Isten háta mögötti kisvárosába, ahol egy gyilkosságot derít fel. Ryan szerepét egyelőre még homály fedi, de abban biztosak lehetünk, hogy megbirkózik majd új karakterével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek