Starity

Kim Kardashian: „Imádom a testformáló harisnyáimat”

2012. július 01. 10:10   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A valóságshow-sztár szereti mutogatni magát – folyamatosan tölti fel twitterére félmeztelen képeit, büszkén mutatkozik bikiniben a paparazzik előtt, és még a Playboynak is modellt állt. Vajon mi a titka?

hirdetés
Kim Kardashian: „Imádom a testformáló harisnyáimat”

A 31 éves Kim Kardashian szerint semmi különleges sincs a testében, sőt, tinilány kora óta csúfolják D-kosaras mellmérete és feneke miatt.

„Sok problémát okozott nekem a testem, ez igaz. Eleinte nem találtam magamnak tökéletes melltartót, valamint a nadrágvásárlás sem volt könnyű – hol szoros volt, hol pedig lógott rajtam a farmer” – árulta el a szépség, akinek szavait magunk is megtapasztalhattuk: hibátlannak tűnő alakján egy TV-show kellős közepén szakadt szét ruhája hátulja, melyről képet is közölt.

„Ne higyjék azt, hogy én mindig tökéletesnek érzem magam, sőt! Vannak nagyon rossz napjaim is, amikor ki sem mozdulok a házból, olyan rondának érzem magam. Máskor pedig kivételesen szexinek érzem magam – mint minden nőnek, persze nekem is van narancsbőröm” – mondja Kim.

Kim, aki április óta randizik Kanye Westte elárulta, hogy teste minél hibátlanabbnak tűnjön egy-egy rendezvény és fotózás idejére szívesen vesz fel testformáló harisnyát.

„Imádom a testformáló darabokat! Megemel ahol kell, slankít, ahol szükséges. Minden nőnek használnia kellene – jobb, mintha plaszikáztatnék!” – sóhajt fel a fekete démon.

Egyébként nem csak Kim, hanem testvérei, valamint Eva Longoria, Jennifer Lopez és Beyoncé ruhája alatt is átlátszott egy egy testformáló harisnya.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek