Starity

Charlie Sheen, a dühkezelő pszichológus

2012. július 03. 10:10   |   Szerző: SutoTamas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dupla résszel startolt az Anger Management című amerikai FX-csatorna új sorozata, melyet Charlie Sheen nagy visszatéréseként harangoztak be. S valóban az ő neve az egyetlen, amely a magyar nézőközönség számára mond valamit.

hirdetés
Charlie Sheen, a dühkezelő pszichológus

Június 28-án, amerikai idő szerint este 9-kor startolt az Anger Management című amerikai szituációs komédia az FX-csatornán, mely a 2003-as Adam Sandler és Jack Nicholson által fémjelezett Ki nevel a végén című film alapján készült, és a csatorna történetének legnézettebb sorozatpremierjét produkálták az 5,47 millió nézővel.

Charlie Sheen visszatért és nem is akárhogy. Bár legújabb karakterét is Charlie-nak hívják, azért az új helyzetek egy egészen más Charlie-t mutatnak be. Azoknak sem kell aggódniuk, akik hiányolják Charlie Harpert, mert a Két pasi meg egy kicsi népszerű karaktere néha megvillantja magát az új felállásban is, de jobbára azt látjuk, hogy Charlie Harper felnőtt.

Charlie Goodson – mert most így hívják – egy elvált felnőtt, akinek van egy kamasz lánya. Bár dühkezelési csoportja van, ő maga is részt vesz egy terápián, mivel baseball játékos múltjában gondjai voltak a dühével. E múltbeli gond szikrája néha a jelenben is megvillan. Elvált, baráti alapon szexuális viszonyt folytat a terapeutájával, randizgat és lánya odaadó apja – a színész jelenlegi karaktere jóval komplexebb feladatot jelenthet, de nem a jelen korunk legjobb sitcom színészének.

A visszatérés remek lehetőség Sheen számára, hogy a Két pasi meg egy kicsi készítőinek orra alá dörgölje, hogy nem tették teljesen tönkre azzal, hogy távoznia kell a sorozatból. E lehetőség kihasználásával indult a sorozat. Sheen mellett olyan sztárok szerepelnek még benne, mint Selma Blair, aki a Doktor Szöszi Vivianjeként lehet ismerős a magyar közönség számára, emellett meg kell említeni Nouren Dewulfot, kinek neve az Excsajok szelleme című filmből lehet ismerős. Shawnee, a Fűrész-széria sztárja játssza Charlie exét. Epizód szerepben ugyan, de feltűnt a sorozatban Brian Austin Green, kinek neve Megan Fox férjeként mond valamit, s be van jelentve, hogy epizódszerep elejéig Denise Richards is feltűnik a sorozatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek