Starity

Megérkezett Alicia Keys új dala

2012. július 01. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén fog megjelenni a Grammy-díjas énekesnő legújabb, szám szerint ötödik lemeze, amelyről napvilágot látott az első dal is.

hirdetés
Megérkezett Alicia Keys új dala

Utoljára 2009-ben adott ki új hanganyagot az énekesnő, Elements of Freedom címmel. Az album nagyszerűen teljesített mind az angol, mind az amerikai R&B-albumlistákon, így az új korong is hasonló sikereket érhet el a rajongók körében.

Az énekesnő idén bejelentette, hogy új lemezre számíthatnak a fanok: pontos dátumot nem közölt a megjelenést illetően, sejtelmesen csak annyit mondott, hogy erre az évre várhatjuk az új korongot. Az elmúlt nyolc hónapban dolgozott az új albumon, és egy videót is megosztott már, amelyben az érzéseiről és az új témákról beszél az énekesnő.

Elmondja, hogy egy teljesen új ember lett, mióta feleség és anya lett, valamint sok új dolgot tanult az élettől, és rájött, hogy mi a jó neki és a családjának. Az új dalokban is érezhetjük majd, hogy az énekesnő megtalálta a boldogságot, és révbe ért az élete.

„Megtanultam, hogy bíznom kell magamban és az ösztöneimben. Bátrabbnak kellett lennem, mint eddig valaha” – mondta Keys.

Alicia már nagyon izgatott az új album miatt, melyről már meg is hallgathatjuk az első dalt, ami a New Day címet kapta, ezzel is mutatva, hogy az énekesnő egy teljesen új életet kezdett. A dalban egyébként férje, Swizz Beatz segédkezett, aki a produceri munkát vállalta. Íme az új szerzemény:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek