Starity

Rihanna gyászol

2012. július 02. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barbadosi énekesnő nagymamája sajnos elvesztette a harcot a rákkal szemben.

hirdetés
Rihanna gyászol

Rihanna imádott nagymamája, Clara 'Dolly' Brathwaite már régóta küzdött a rákkal, azonban a hétvégén a gyilkos kór felőrölte minden erejét. A barbadosi énekesnő nagyiját egy New York-i kórházban kezelték, így itt töltötte utolsó napjait, és a halál is itt érte.

Rihanna a Twitteren rengeteg együtt érző üzenetet kapott, később pedig maga is elbúcsúzott mamájától a mikroblogon: „Viszlát, GranGran Dolly. Nyugodj békében, amíg újra nem láthatlak.”

Chris Brown menezsere és édesanyja is részvétét nyilvánította, ugyancsak a Twitteren: „Angyalom, Isten legyen veled és a családoddal a bánat ideje alatt. Szeretlek, angyalom.”

A 24 éves énekesnő, tudva a halálos betegségről, rengetegszer meglátogatta nagymamáját a kezelések ideje alatt, és sok képet is töltött fel az Instagramra.

Szombat este, június 30-án történt a tragédia, így valószínűleg ez az oka, annak, hogy Rihanna svédországi Peac & Love fesztiválon adott koncertje kész katasztrófa volt. 45 perces késéssel, ittas állapotban lépett színpadra, és egy Bob Marley-számot úgy konferált fel, hogy szívből küldi egész Norvégiának, miközben Svédországban volt. A rajongók teljesen fel voltak háborodva az énekesnő előadásán, de most talán megértették az okát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek