Starity

Újra randizik Mila Kunis és Ashton Kutcher

2012. július 02. 14:02   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ölelkezve kapták lencsevégre a színészt és a színésznőt, ami egy újabb bizonyíték, hogy találkozgatnak egymással.

hirdetés
Újra randizik Mila Kunis és Ashton Kutcher

Mila Kunis és Ashton Kutcher mindig is jó barátságot ápolt egymással, amióta megismerkedtek az Azok a 70-es évek show-ban, azonban az elmúlt időkben több arra utaló jel is volt, hogy esetleg a két sztár túllépett a barátzónán.

Először április közepén kaptak szárnyra azok a pletykák, miszerint a fiatalok romantikus hangulatban töltöttek el egy hétvégét egymással.

Június 30-án, szombaton ismét lencsevégre kapták őket együtt, sőt most félreérthetelen, ölelkezős képeket is megtalálunk a paparazzik fotói között, amik ugyan homályosak lettek, a lényeg egyértelműen kivehető belőlük. Mila és Ashton együtt érkeztek a West Hollywoodban lévő Soho House-ba, hogy egy barátjukkal közösen ebédeljenek, ott kapták el őket a kíváncsi lesifotósok.

„Az asztalnak ugyanazon az oldalán ültek, és Mila folyton Ashton haját simogatta, majd a fejét a vállára hajtotta, és a haja simogatását ezután sem hagyta abba. Oda is hajolt hozzá, súgott neki valamit, és egy puszit is adott az arcára. Végig egymás kezét fogták.” – mondta egy szemtanú a Us Weeklynek.

Azt nem tudjuk, hogy valójában mi folyik a két sztár között, de nagyon úgy tűnik, hogy Ashton Demi Moore után egyre jobban a fiatalabb hölgyek felé veszi az irányt, hiszen nemrég Rihannával is hírbe hozták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek