Starity

Tom Cruise kiképző táborba küldené lányát

2012. július 02. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre megtudtuk, miért is szeretné annyira magához venni Katie Holmes a lányát: Tom Cruise egy kiképző tábor-szerű radikális szervezetbe küldené a hatéves Surit.

hirdetés
Tom Cruise kiképző táborba küldené lányát

Katie Holmes pénteki bejelentése óta, miszerint válni fog Tom Cruise-tól, körülbelül óránként kapjuk nagy dózisban a híreket a sztárpárról. Sok ugyan a feltételezés és a pletyka, a TMZ hírportál azonban tudni véli végre, hogy mi is volt az utolsó csepp Katie poharában Tommal kapcsolatban.

A hírportál szerint Katie nagyon aggódik, hogy Tom Cruise 6 esztendős lányukat, Surit egy radikális szcientológiai szervezetbe, a Sea Organizationba küldené. Erről a szervezetről azt kell tudni, hogy a legmagasabb szintű szcientológiai tanokat oktatják egészen fiatal gyerekeknek, 5 éves kortól egy bentlakásos hajón, ahol az épp csak iskoláskorú gyerekek a szüleik nélkül élnek.

A Sea Organization programját gyakran hasonlítják kiképző táborhoz, és számos volt szcientológus (többek között az Oscar-díjas Paul Haggis) felszólalt már a katonai jellegű körülmények ellen, amelyek a részt vevő gyerekekre várnak. Tom Cruise azonban igen nagy rajongója a programnak, hiszen 2004-ben ezen a Freewinds nevű szcientológus hajón tartotta születésnapi buliját.

A TMZ értesülései szerint ez a kérdés volt az, amiben a sztárpár képtelen volt megegyezni- Cruise szerette volna beiratni a kislányt, míg Katie mindenáron ellenezte, míg végül a színésznő úgy érezte, hogy a válóper és a kizárólagos felügyelet az egyetlen út, amivel elkerülhető, hogy Suri a hajón kössön ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek