Starity

Emma Roberts frufruval hódit

2012. július 03. 10:10   |   Szerző: Corby

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Adult World sztárja, Emma Roberts nemrégiben rövidebb fazonra vágatta a haját, amit frufruval dobott fel. Vajon minek köszönhető új külseje?

hirdetés
Emma Roberts frufruval hódit

A 21 éves színésznő mindig figyel megjelenésére, tökéletes ruhákban jelenik meg, külsején kevés változást láthattunk az évek során.A Vadócka sztárja rövidebbre vágatta haját, majd egy frufruval is feldobta kinézetét, amit megis mutatott rajongóinak.

Emma Roberts mindig is ügyelt külsejére, de most egy merészebb fazont vállalt be szakítva ezzel korábbi megszokott kinézetével. A 21 éves színésznő kicsit aggódik, hogy a frufruja elnyeri-e a közönség tetszését, de mindenképpen akart valami válrozást a nyárra.

Az Us Weekly magazinnak változásáról adott interjút, ahol elárulta, hogy szerinte kellett egy kis változás az ilyen nyári időben:

„Egy vidám nyári változás, csak újra akartam kezdeni, és feldobni a külsőmet” - nyilatkozta az Us Weeklynek a színésznő, akinél a korábbi évek során kevés változást láthattunk megjelenésében.

Vajon Emma legújabb filmje miatt csináltatott egy komolyabb kinézetet kölcsönző frufrus frizurát, vagy csak egyszerűen unta már a hosszű, szőke fürtjeit?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek