Starity

Jordin Sparks: Irány a Nagy Alma!

2010. július 20. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin Sparks egy igencsak nagy név. Énekesnő, modell, divattervező, dalszövegíró és mára már színész is. A turné után sem pihent. A 20 éves énekesnő készen áll arra, hogy betörjön a musical világába is.

hirdetés
Jordin Sparks: Irány a Nagy Alma!

Jordin a napokban adott interjút az AccessHollywoodnak, ahol az In The Heights című musicalben kapott főszerepéről beszélt.

"Nagyon várom, hogy ott legyek Nina szerepében. Már próbálunk. És egy kicsit féltem a hangom, mert ez nekem egy nagy kihívás! Emlékszem, amikor olyan 4 éves voltam, már láttam a Broadway-en egy előadást. A mamám küldött egy képet nem rég. ... Tessék itt van... Tehát itt 4 éves voltam és amikor vége lett az előadásnak felfutottam a színpadra és ezt mondtam: Nézd Nana, nézd anya én itt leszek egy nap!..és valóra váltottam amit akkor mondtam. Ezzel az életem is megint változik. Lakásom lesz New Yorkban, és elköltözöm a szüleimtől. De nem leszek egyedül-mosolygott- ott lesznek a kutyáim, Miles és Maggie. Teljesen megváltozik minden, új barátok, új város. Megismerem New Yorkot, mindent megnézek és kipróbálok. Anyut sajnálom, mert teljesen ideges, de én is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek