Starity

Alizée beharangozta új albumát

2012. július 04. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A francia exlolita hamarosan megjelenteti ötödik nagylemezét, ebből az apropóból pedig hivatalos oldalán élőben válaszolt a rajongói kérdésekre.

hirdetés
Alizée beharangozta új albumát

2012. június 27-én 19 órai kezdettel Alizée online villáminterjút adott a hivatalos oldalán, ahol válaszolt jópár rajongói kérdésre egy élő videochat keretein belül.

Megtudtuk, hogy az album már elkészült, és ami a dalokat illeti az énekesnő igencsak elégedett lett. Az új lemez azonban nem electro stílusú lesz, mint az előző nagylemeze, az Un Enfant Du Siecle (Egy évtized gyermeke), sokkal inkább a régi hangzásvilágot fogja idézni.

„Most az új album inkább pop lesz, változatosabb, elérhetőbb, frissebb. Nem mintha az elektro nem lenne király, de ez zene lesz mindenkinek” – nyilatkozott Alizée.

Az albumon dolgozott többek között Jaques Goldman – akinek Alizée nagy csodálója –, BB Brunes, Thomas Boulard is, aki a Luke nevű együttes énekese.

Annak ellenére, hogy decemberben Alizée levelet kapott egykori mentorától, Mylene Farmertől, úgy tűnik, ő mégsem vett részt az album munkálataiban. A producer Alexander Azaria lett, akinek a magánstúdiójában vették fel az új korongot.

Az interjú végén Alizée meglepetéssel is szolgált rajongóinak: elárulta az új album első kislemezének címét: „A cause de l'automne” (~ A bukás/esés miatt), s másnap meg is mutatta rajongóinak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek