Starity

Megérkezett Pink visszatérő dala

2012. július 03. 16:04   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az amerikai énekesnő régóta várt visszatérő száma, a Blow Me (One Last Kiss). A dal premierje július 9-ére volt tervezve, de a szerzemény hamarabb kiszivárgott, így előrehozták az érkezését.

hirdetés
Megérkezett Pink visszatérő dala

A 32 éves énekesnő egy időre visszavonult, hogy minden idejét kislányának szentelje, ám most újra munkának látott, és hamarosan meg is jelenik új albuma. Pink – a Funhouse-t követő – hatodik korongja valószínűleg idén ősszel kerül a boltok polcaira.

Az album első kislemezét nemrég az énekesnő maga jelentette be, a dal tervezett premierje pedig július 9-én lett volna. A szám azonban július 1-jén kiszivárgott, így a dalt tegnap hivatalosan is bemutatták.

A Blow Me (One Last Kiss) című szerzeményt a szókimondó énekesnő írta, a dal producere pedig Greg Kurstin volt, akinek a neve Kelly Clarkson idei hatalmas slágere, a Stronger (What Doesn’t Kill You) kapcsán lehet ismerős.

Pink visszatérő pop-rock száma erőteljesnek és slágergyanúsnak tűnik, leginkább az énekesnő korábbi So What és Raise Your Glass című dalaihoz hasonlít. Az új album előfutáraként bemutatott Blow Me (One Last Kiss) már hivatalosan is felkerült Pink Youtube-csatornájára, ahol látható a kislemez borítója is. A szerzeményhez hamarosan videoklip is készül majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek