Starity

Gotye halálhírét keltette a CNN

2012. július 03. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CNN-t a világ egyik legmegbízhatóbb hírforrásaként tartják számon, most azonban érdekes hírt olvashattunk a tévécsatorna alkalmazásán: a nemrég híressé vált énekes, Gotye halálát jelentették be.

hirdetés
Gotye halálhírét keltette a CNN

A helyzet zavarba ejtő, hiszen bár Gotye-nek az égvilágon semmi baja nincs, a CNN mégis magabiztosan jelentette a következő néhány sort:

Hajnali 04:32 perckor Gotye főbe lőtte magát egy 9mm-es pisztollyal. A halált 04:35 perckor mondták ki, a vizsgálat pedig megállapította, hogy a halál oka öngyilkosság volt – írta az egyik legnagyobb amerikai hírcsatorna, mely korábban mindig megbízhatónak bizonyult.

A hír hallatán a rajongók pánikolni kezdtek kedvencük miatt, a sztár azonban a Twitteren mindenkit megnyugtatott, hogy a hírnek nem volt valóságalapja, ő pedig él és virul.

Bár a fanok mélységesen megbotránkoztak a hazugság hallatán, Gotye és kollégái állítólag igazán jót nevettek a kacsán. A CNN az eset után levette a hírt és bocsánatot kért a történtek miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek