Starity

A Twilight sztárjai ott lesznek a Comic-Conon

2012. július 04. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már biztos forrásból is megerősítették a hírt, hogy a Twilight főszereplői is tiszteletüket teszik az idei Comic-Conon San Diego-ban.

hirdetés
A Twilight sztárjai ott lesznek a Comic-Conon

A Summit Entertainment megerősítette, hogy az idei Comic-Con rendezvényre Robert Pattinson, Kristen Stewart és Taylor Lautner is ellátogat. Az egykor képregény találkozóként induló San Diego-i rendezény mára a világ egyik legjelentősebb filmes közönségtalálkozójává nőtte ki magát, ahol a legnagyobb nevek is gyakran megfordulnak.

A The Twilight Saga: Breaking Dawn-Part 2 sajtótájékoztatójára mindjárt a nyitó napon, július 12-én sor kerül majd, a Hilton Bayfront Hotelben délelőtt 11 órától, a sajtó után pedig a közönség is találkozhat kedvenceikkel a megszokott helyen, a Hall H területén délután 12:45-től egy órán keresztül.

A Summit Entertainment beharagozója exkluzív klipet is ígér a novemberben bemutatásra kerülő utolsó részből, és természetesen kérdezni is lehet majd a szereplőktől és a készítőktől.

Bár a kapunyitásig még több, mint egy hét van, a sorozat legelszántabb rajongói máris sátrat vertek és letáboroztak a West Harbor Drive-on, a épületkomplexum előtti gyepen.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek