Starity

Gombos Edináék Joshi Bharattal bográcsoztak

2012. július 04. 14:02   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fakanalat ragadt Gombos Edina és Joshi Bharat. Az eset különlegessége, hogy a két közkedvelt műsorvezető tette mindezt a tatai Víz, Zene, Virág Fesztiválon, amelyre Edina családjával érkezett, hogy eltöltsenek néhány kellemes órát a festői szépségű városban. A vidám zöldség szeletelést követően még lufit is eregettek a sztárok, a kis Miranda legnagyobb örömére.

hirdetés
Gombos Edináék Joshi Bharattal bográcsoztak
Fotó: Red Lemon

Gombos Edina és férje, Alberto, valamint kislányuk, Mirike, Joshi Bharat, Iszak Eszter, Mészáros János Elek és a Quantum XXL táncos lábú tagjai. A hírességek mind kihasználták a remek időt, és a gyönyörű tatai Öreg-tó partján töltötték a hétvégét a Víz, Zene, Virág Fesztiválon.

Gombos Edináékat olyannyira elragadta a hangulat, hogy nem kis feltűnést keltve, még főzni is neki álltak a PR Telecom sátránál. Sürögtek-forogtak, szeletelték a paradicsomot és paprikát a TV2 és a FEM3 műsorvezetői. A készülődésben Gombos Edina kislánya is aktívan kivette a részét, hiszen a tündéri kislány gyakran segédkezik otthon a konyhában anyukájának.

„Nyáron szinte minden hétvégén sütögetünk családi vagy baráti körben. Előre bepácolom a húsokat, és amikor megérkeznek a vendégek, akkor közösen elkészítjük a vacsorát. Mirike imád segíteni nekem, zöldséget mos, pucol, és minden olyanba igyekszem bevonni, ami egy 3 és fél éves gyerek számára élmény. Külön emelvénye van a konyhában! Most nehezen bírta a 40 fokos hőséget, de ki nincs így ezzel? – mesélte az Aktív mindig mosolygós műsorvezetője. – Nem először vettünk részt a fesztiválon, tavaly is kint voltunk, és akkor is nagyon jól éreztük magunkat. Egyértelmű volt, hogy idén is Tatán a helyünk, hogy a közönségtalálkozón közvetlen kapcsolatba kerüljünk az emberekkel, közös képeket készítsünk, dedikáljunk.”

hirdetés


Fotó: Red Lemon

A főzőcskézést követő lufieregetést Joshi Bharat is nagyon élvezte. Arról, hogy milyen kapcsolatot ápol a szabadtéri rendezvényekkel, a következőket árulta el.

„Nem vagyok nagy fesztiválra járó, de ahol pezseg a kulturális élet, azt mindig meglátogatom, ugyanis szeretem a zenét, az irodalmat, a színházat, és persze a finom ételeket. Most is remekül éreztem magam, rengeteg kedves emberrel találkoztunk, ez az igazi visszajelzés számunkra, hogy mennyien szeretnek minket, ez pedig hihetetlenül jóleső érzés. Emellett pedig gyönyörű az egész táj, a környezet, az Öreg-tó, a vár – mondta a népszerű műsorvezető. – India a fesztiválok országa, állandóan történik valami, több száz, sőt ezer nép és törzs lakik ott, ezért a fesztiválok is sokfélék. Létezik hagyományos, modern, vagy épp valláshoz köthető. Amerre én laktam, ott is évente legalább hat-hét olyan rendezvény van, ami fontos, jeles eseménynek számít” – mesélte indiai fesztiválélményeiről Joshi Bharat.


Fotó: Red Lemon

Míg a VIVA műsorvezetőjét, Iszak Esztert a gyerekek rohamozták meg aláírást és közös fotót követelve kedvencüktől, addig Mészáros János Elek és a Quantum XXL legénysége a remek hangulatról gondoskodott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek