Starity

Cristiano Ronaldo két mondattal csábít

2010. július 20. 19:07   |   Szerző: xxangi20xx

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit Mirror lap kiderítette, hogy Ronaldo csupán két primitív mondattal vette le lábáról a gyermeke anyját.

hirdetés
Cristiano Ronaldo két mondattal csábít

A Mirror utánajárt a dolgoknak Cristiano apaságát illetően és szerencsére minden kis apró részletet kiderített a csábítással kapcsolatban. A lapnak köszönhetően megtudhatjuk, hogy Cristianonak nincs szüksége nagy szókincsre, hogy levegyen a lábáról egy nőt.

Élő bizonyíték erre egy Los Angeles-i pincérnő, aki a focista gyermekének anyja. A Real futballistája a kedvenc módszerével szedte fel a lányt, vagyis úgy tett, mintha nem beszélne angolul. Első mondata, ami csupán a "Me, you, fuck, fuck!"-ból állt, kudarcba fulladt, mert a pincérnő elég érthetetlenül nézett a focistára. De Ronaldo nem hagyta ám ennyiben a dolgot, kért egy papírt, rajzolt rá egy szívet és ráírta: me, you, kiss!. Ebből a pincérnő már azonnal kapcsolt és a focistával egy közeli hotelban töltötték az éjszakát.

Ezek után már mindenki ismeri a történetet, miszerint a rövidke kis afférból szerelemgyerek született. Minden bizonnyal az említett pincérnőt elég jól megfizették, hogy ne fedje fel kilétét, a sztárcsemete pedig a focista gondozásába került.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek