Starity

Bonnie Wright találkozott Katalin hercegnő szüleivel

2012. július 05. 12:12   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ifjú angol színésznő nézőként részt vett a 2012-es Wimbledon teniszbajnokság nyolcadik napján Londonban, ahol találkozott az idősebb Middleton házaspárral.

hirdetés
Bonnie Wright találkozott Katalin hercegnő szüleivel

Az ifjú színésznő 2012. július 3-án nézőként részt vett a 2012-es Wimbledon teniszbajnokság nyolcadik napján, amelyet a londoni All England Lawn Tennis and Croquet Clubban tartottak. Bonnie már egy nappal a nagy esemény előtt közölte Twitterén, hogy a királyi páholyban fog ülni, és lesz esélye arra, hogy találkozzon a királyi család tagjaival, illetve rokonaival. Wright még az utolsó pillanatban is álomnak hitte azt, hogy ténylegesen a királyi páholyban ülhet majd a bajnokság napján.

A fiatal nő, kedden izgalommal a gyomrában tért be az eseményre, láthatóan egyáltalán nem búslakodva, annak ellenére, hogy tisztázatlan okok miatt Bonnie Wright és barátja, Jamie Cammpbell Bower szakítottak néhány nappal ezelőtt. Jamie elmondása szerint, a szakítás fájdalmas volt, de mindennek ellenére, békés.

Bonnie Wright életvidáman nézelődött, és mosolyogva fogadta helyét a királyi páholyban, ahol lehetősége adódott arra, hogy bemutatkozzon és némileg megismerje Katalin hercegnő szüleit, Carole Middletont és Michael Middletont, aki mellett Katherine Jenkins foglalt helyet, s a szőke operaénekesnő mellett ült Bonnie. A kézfogást, amellyel megismerkedett velük, egy fotós meg is örökítette.

Carole és Michael leánya, Pippa és James ültek múlt héten a királyi páholyban, ám még az esemény előtt, Vilmos herceg közzé tette, hogy a királyi család képviselője ezúttal Katalin hercegnő szülei, Carole és Michael lesznek.

Több uralkodói és királyi vérvonallal rendelkező előkelő foglalt helyet a királyi család számára fenntartott páholyban. A meghívott vendégek között szerepelt a királynő unokatestvére, Eduárd wessexi gróf, Eduárd kenti herceg, az All England Club elnöke, Bahrein uralkodója, Shaikh Mohammad bin Mubarak Al Khalifa Bahrein. Az előkelőségen kívül még helyet kapott a páholyban Giles Clarke, az angol és walesi Cricket Board elnöke, Katherine Jenkins operaénekes, Bonnie Wight, a Harry Potter-filmszéria Ginny Weasley-je és Denise Lewis, olimpiai aranyérmes is.


Bonnie Wright kezet fog Carole Middletonnal

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek