Starity

Új dallal jelentkezik Alina Devecerski

2012. július 04. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alina Devecerski feltörekvő svéd énekesnő, ám hazáján kívül csak a legelhivatottabbak ismerik a nevét. Idén tavasszal robbant be a zenei köztudatba, és a dalait elnézve sokáig üde színfoltja lehet a palettának.

hirdetés
Új dallal jelentkezik Alina Devecerski

Idén tavasszal jelent meg Alina Devecerski első dala, amelynek címe Flytta På Dej. A kislemez hatalmas sikert aratott Svédországban, és már a megjelenéskor a nyár slágerének jósolták a dalt. A klipre sem kellett sokat várni, május végén jelent meg, a premier pedig az SVT-n volt.

Alina második dala nem sokkal később jelent meg, Jag Svär címmel. Ehhez ugyan klip nem készült, és az énekesnő nem is töltötte fel Youtube-csatornájára, mégis nagyon sokat lehetett róla hallani skandináv rajongóberkekben, emellett pedig a dal érdekessége, hogy a refrénben Svédországot emlegeti (a refrén a jag svär (esküszöm) többszöri ismétlése, ám hadarva Sverige-nek hallatszik).

Néhány nappal ezelőtt jelent meg az énekesnő harmadik kislemeze, Ikväll Skiter Jag i Allt címmel, amelyet Alina a Facebookon is megosztott. Ki tudja, talán klip is készül a dalhoz, mindenesetre az énekesnő hozta eddigi formáját, a dal sokak tetszését elnyerte, emellett a nyárnak koránt sincs vége, sőt, így jó eséllyel pályázhat a kislemez trónfosztásra a Flytta På Dejjel szemben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek