Starity

Ryan Reynolds halhatatlan lesz

2012. július 06. 15:03   |   Szerző: kathrin22

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalosan is bejelentették, miszerint a Hegylakó című film új változatában Ryan Reynoldsra osztották a halhatatlan főhős szerepét.

hirdetés
Ryan Reynolds halhatatlan lesz

Az eredeti, 1986-os, világhírű Hegylakó című filmben még Christopher Lambert személyesítette meg Connor MacLeodot, amely számára is meghozta a népszerűséget. Az örök életről és egymással harcoló halhatatlanokról szóló rege sikerként robbant a filmszínházakba. A Queen slágereit, a Princes of the Universe-t és a főcímdalként elhíresült Who Wants to Live Forever-t máig a világ legjobb dalai közt tartják számon.

A film több folytatást is kapott, de a mozi további részei nem arattak túlzott sikereket a nézőközönség körében, az alkotók nagy bánatára. Hosszú évek gondolkodása után ismét vászonra viszik a híres halhatatlan legendáról szóló történetet.

Már egy ideje keringtek pletykák ki fogja játszani az új Connor MacLeodot. Többek között Ryan Reynolds is szerepelt azon a bizonyos listán, amelyen Justin Lin neve is feltűnt, és egy ideig úgy látszott, ő kaphatja meg a kardozós-harcos karaktert. Lin azonban leszállt arról a bizonyos hajóról, mert a következő készülő projektjét fontosabbnak tartotta. Ryan nagy örömére, hiszen a legfrissebb információk szerint most már biztosnak tűnik, aláírta a szerződést a Juan Carlos Fresnadillo által rendezett és újraírt remake-hez, melyhez a Vasember forgatókönyvírói is segédkezet nyújtottak. A producerek továbbra is Peter S. Davis és Neal H. Moritz lesznek, akik az összes Highlander-változatnál közreműködtek.

Reméljük a készítők ezúttal biztosra mennek a folytatást illetően, hiszen a legsikeresebb mégis a '80-as évek eredeti változata volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek