Starity

Teairra Marí újra hallat magáról

2012. július 05. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Teairra neve hazánkban nem sokaknak lehet ismerős, azonban érdemes figyelni is rá, hiszen nagyon ígéretes tehetségről van szó. A zeneipar mellett a filmezéshez is egyaránt van tehetsége, hiszen idén láthatjuk majd Snoop Dogg és Wiz Khalifa oldalán a Mac and Devin Go To High School című filmben.

hirdetés
Teairra Marí újra hallat magáról

Az énekesnő 15 éves korától a zene szerelmese, és 2004-ben lehetőséget is kapott, hogy a közönség előtt is bizonyíthasson. Jay-Z-vel dolgozott együtt, aki azonnal le is szerződtette a lányt a Def Jam Recordshoz. 2005-ben jelent meg Teairra Marí nevű nagylemeze is, amely igen jó fogadtatásban részesült, hiszen a Billboard R&B-listáján a 9. helyig jutott.

Sajnos nem sikerült minden úgy, ahogyan eltervezte, hiszen nem sokkal később felbontották a szerződést anyagi okok miatt, így az énekesnő karrierje háttérbe szorult. De kiadott az évek során számos mixtape-et, amelyeket az internetről letölthettek az érdeklődők.

Idén szintén új dalokat jelentetett meg, illetve dolgozott fel, amelyek az Unfinished Business című albumon találhatóak. A mixtape 11 dalt tartalmaz, a közreműködők között szerepel 2 Chainz, Snoop Dogg, de Janet Jackson és Drake egy-egy dalának feldolgozását is hallhatjuk rajta.

Ez a minialbum végre mérföldkövet jelenthet a feltörekvő énekesnő számára, és utat enged, hogy végre megjelenjen második hivatalos nagylemeze, a Sex on the Radio. Addig is, az új dalokat az alábbi linken tudjátok meghallgatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek