Starity

VV Kinga új füleket kapott

2012. július 05. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ hisztis szőkesége nemrég kés alá feküdt, hogy elálló füleit helyreigazítsák. Kinga nagyon örül az eredménynek, büszkén mesélt róla.

hirdetés
VV Kinga új füleket kapott
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Kinga már a Való Világ alatt is többször sírdogált az elálló fülei miatt. Szépséghibája annyira zavarta, hogy ha csak tehette, a hajával rejtegette füleit. Az állandó félelem, hogy kinevetik, gyermekkora óta megkeserítette a mindennapjait.

„Volt idő, amikor annyira zavart ez a szépséghiba, hogy csak kibontott hajjal jártam. Az sem számított, ha hasonló volt a hőség, mint a napokban, a fülemet mindig megpróbáltam takarni valamivel. Előfordult, hogy naponta többször is hajat mostam, mert már annyira melegített, de az nem jöhetett szóba, hogy felkössem” – mondta a Blikknek Kinga.

„Azóta szinte csak lófarokba kötve hordom a hajam” – örvendezett Kinga, aki szerint nagyon jól sikerült a műtét, lapos füle olyan természetes, minha így született volna.


Fotó: Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek