Starity

Itt az Oz: The Great and Powerful első plakátja

2012. július 05. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közzétették a James Franco főszereplésével készülő Oz: The Great and Powerful című film első poszterét. Bár nem az 1939-es film újrafeldolgozását készítik, a plakát egyes elemei ismerősek lehetnek.

hirdetés
Itt az Oz: The Great and Powerful első plakátja

Bár a klasszikus Judy Garland-mozi rajongói nagyon ágáltak a film ellen, a Disney zöld utat adott az Oz: The Great and Powerfulnak. A koncepció nagyon ígéretesnek tűnik, hiszen a varázslót James Franco alakítja, aki Robert Downey Jr. és Johnny Depp helyett vállalta szerepet, a boszorkánytriót pedig Michelle Williams, Rachel Weisz, és Mila Kunis alakítja. A rendezői székben Sam Raimi ül, aki a Pókember-trilógiát is tető alá hozta, az egyik producer pedig az a Joe Roth, aki a Tim Burton által rendezett Alice Csodaországbant is jegyzi.

A film egyébként nem újrafeldolgozása lesz az 1939-es Óz, a csodák csodájának, inkább afféle előzményfilmnek tekinthető, hiszen jóval azelőtt játszódik, hogy Dorothy Gale házát odafújja a tornádó, és agyoncsapja a gonosz keleti boszorkányt.

A Disney most közzé tette az első posztert is a filmhez, amelynek sok eleme állít emléket a klasszikus mozifilmnek, többek között a tipográfiája is hasonlít az 1939-ben megjelent klasszikus mozis plakátokhoz.

A filmet 2013 március 8-án tervezik bemutatni az amerikai mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek