Starity

Christián Chávez Maite Perronival duettezett

2012. július 06. 15:03   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Július 4-én este együtt duettezett a két barát, Christián Chávez és Maite Perroni.

hirdetés
Christián Chávez Maite Perronival duettezett

Christián Chávez és Maite Perroni 2004-ben a Rebelde című telenovella forgatásai alatt ismerkedett össze, és itt lettek legjobb barátok. Mi is bizonyítja jobban, hogy a Rebelde által jött létre az RBD nevű zenekar melyben, mindkét említett színész és még másik négy tag: Anahí, Dulce María, Alfonso Herrera és Christopher Uckermann is énekelt. A banda azóta már feloszlott, de ők hatan továbbra is legjobb barátok maradtak.

A tehetséges színésznő, már a februári twitcamjében is megemlítette, hogy szívesen készítene egy duettet Christiánnal. Ez az alkalom be is következett, ugyanis írtak közösen egy dalt, melyet elő is adtak Mexikóvárosban. A dal a Tatuajes címet kapta.

„Izgalommal vártam ezt a napot, hogy újra együtt énekelhessek Maitéval. Imádom őt!” – nyilatkozta Christián a duett előtt.

Perroni és Chávez nem csak ezt a dalt énekelte el, hanem a rajongók meglepetésére énekeltek egy részletet az RBD egyik nagy sikerű számából, az Un Poco de Tu Amorból is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek