Starity

Megverték Varga Viktort!

2012. július 05. 21:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekest egy belvárosi szórakozóhelyen vágták pofán olyan szinten, hogy a szája is felrepedt. Állítólag Viktor meztelen felsőteste verte ki a biztosítékot.

hirdetés
Megverték Varga Viktort!

Varga Viktor egy divatbemutató utáni bulin szórakozott, ahol a nagy meleg miatt megvált az amúgy is lenge öltözetétől. Elmondása szerint már a bár főnökének sem tetszett, hogy nincs rajta ruha, de mivel nem votl hajlandó felöltözni kapott egy óriási pofont.

„Szórakoztunk, iszogattunk és mivel rettenetesen meleg volt, a mellény is lekerült, mindannyian félmeztelenül voltunk. A szórakozóhely főnöke odajött, és kérte, öltözzek fel. Mondtam neki, nagyon szívesen, de előbb mondjon egy ép érvet, hogy miért. Ekkor hátulról mögém lépett egy nagy darab férfi, és megütött. Félig sikerült elhajolnom, de még így is jókora öklöst kaptam. Ő elesett, és a kezében lévő borospohárral összevágta magát. Engem rögtön lefogtak a barátaim, és kivittek, így nem folytatódott a balhé, de így is ömlött a számból a vér! Ha telibe talál, a fogaimat is kiüthette volna” – mondta a Blikknek Varga Viktor, akinek még mindig nagyon fáj a szája.

Viktor szerint azért történhetett ez meg, mert egyszerűen túl sok a prűd és irigy ember, állítása szerint a támadója mindössze azért ütötte le, mert túl jól néz ki és csinos, fiatal lányokkal bulizott.

A Csillag Születik felfedezettje a Facebook-oldalára még képet is posztolt a felrepedt szájáról, a következő szöveggel: „Jó újra itthon lenni Pesten!volt egy tökéletes hétvégém, és már első nap szétb...sza az arcom egy barom! Fuck you Budapest!”


Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek