Starity

Katie Holmes: „Végre szabad lehetek!”

2012. július 07. 00:12   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egész világ megdöbbent, mikor az álompár - Katie Holmes és Tom Cruise - bejelentette válását. Bár házasságuk nem ment zökkenőmentesen, kislányuk születésével úgy tűnt, lenyugodtak a kedélyek a pár és a sajtó között. Hollywood egykori sztárpárjának női fele, Katie azonban kifakadt egy interjúban hat héttel a válása előtt.

hirdetés
Katie Holmes: „Végre szabad lehetek!”

„Tom mellett soha nem lettem önmagam, mindig Mrs. Cruise-ként emlegetettek. A férjem megmondta mit tegyek és mit ne, mit egyek, hogy neveljem a lányunkat, s megszabta, hogy miben higyjek: a szcientológiában. 5 év házasság után végre szabad lehetek!” – fakadt ki a színésznő egy amerikai magazinnak adott interjújában.

A megdöbbentő kijelentés nem csak önmagában hordoz súlyos szavakat: a bíróságnak ugyanis el kell döntenie, ki nevelje a pár kislányát. A felek természetesen a kizárólagos felügyeletre kívánnak összpontosítani, ezért mindent megtesznek, hogy a másik ellen beszéljenek.

Tom Cruise egyébként a napokban ünnepelte 50. születésnapját szűk családi körben – amelyen kislánya, Suri és Katie Holmes nem vettek részt.

Amennyiben igaz, amit Katie állít, nagy rá az esély, hogy ő gyakorolhatja a szülői felügyeletet kislányuk felett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek