Starity

Skrillex fogja csinálni a Spring Breakers zenéjét

2012. július 06. 14:02   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Skrillex szekere igen jól fut mostanában, Grammy-díjakat zsebel be, ő a legnépszerűbb dupstep előadó, sőt nemrég felkérték, hogy szolgáltasson zenét a világsztárokat felvonultató Spring Breakers című filmhez.

hirdetés
Skrillex fogja csinálni a Spring Breakers zenéjét

Napjaink egyik legismertebb elektronikus előadója, Sonny Moore, azaz ismertebb nevén Skrillex valószínüleg beírta magát a XXI. század zenetörténetébe merész újításaival és egyedi zenéjével.

Erre nemrég felfigyeltek a világsztárokat felvonultató Spring Breakers készítői is, ugyanis a zenészt kérték fel a film dalainak elkészítésére. Egy áprilisban az internetre kerül fotón már szerepelt együtt a DJ és a film két főszereplője, Ashley Benson és Selena Gomez, és ezek szerint több volt a háttérben, mint egy szimpla bulizás, bár ekkor ezt még nem lehetett sejteni.

Skrillex nemrég a Rolling Stone magazinnak adott interjút, amiben így nyilatkozott az új munkájáról: „Azt hiszem, ez a film sokféle gondolatot fog kiváltani az emberekből. Nagyon jó volt Harmonyvel dolgozni mert szabadságot és bizalmat adott nekem, azt csináltam, amit akartam. A film értékelése minden bizonnyal egy más szögből közelíti meg a zenét, a hangzása kiegészíti a film hangulatát."

A Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson, Rachel Korine és James Franco főszereplésével készült film egyébként 2013 tavaszán kerül a mozikba Harmony Korin rendezésében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek