Starity

Zenei szenzáció Jennifer Lopeztől

2012. július 06. 14:02   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lopez még ebben a hónapban új albumot ad ki, amelyen a korábbi dalok mellett két új sláger is helyet kap majd.

hirdetés
Zenei szenzáció Jennifer Lopeztől

Új albummal jelentkezik 17 nap múlva Jennifer Lopez. A „Dance Again… The Hits” címet viselő lemez szimpla és deluxe változatban is megjelenik, mindkettőre olyan slágerek kerültek fel, mint például a Jenny From The Block, a Love Don’t Cost A Thing, a Do It Well, vagy éppen a Lil Wayne közreműköködésével készült I’m Into You.

Az eddig nagylemezen még meg nem jelent szerzemények is helyet kapnak rajta: A Pitbull közreműködésével készült Dance Again, amely RedOne, The Chef és Enrique Iglesias szerzői munkásságát dícséri, valamint a Flo Ridával felénekelt Goin’ In, amely a július 17-én megjelenő Step Up Revolution című válogatásalbumon is szerepelni fog.

Közerműködőkben is bővelkedik a zenei repertoár: Pitbull, Flo Rida, Lil Wayne, Fabolous, Styles, Jadakiss, Ja Rule, LL Cool J, Caddillac Tah és Fat Joe is képviseltetei magát.

A deluxe változaton bónuszként az LL Cool J-vel közösen készített All I Have, a spanyol nyelvű Que Hiciste és a tempós Let’s Get Loud című dalokat is élvezhetjük majd.

A korong érdekessége, hogy egy DVD is jár majd mellé, amelyen összesen 11 videoklip szerepel majd, mindegyik a szimpla kiadás dalainak kisfilmje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek