Starity

Jennifer Garner megmutatta gyermekét

2012. július 07. 10:10   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer két lányával és 18 hetes fiúval töltött el egy napot a parkban, ahol lencsevégre kapták az eddig meg nem mutatott Affleck gyermeket.

hirdetés
Jennifer Garner megmutatta gyermekét

Jennifer Garner 2011 végén jelentette be, hogy újabb taggal fog gazdagodni az Affleck család, ugyanis kisbabát vár. Az amerikai színésznő és férje Ben, későbbiekben nyilvánosságra hozták, két lánygyermekük mellé ezúttal kisfiú érkezik.

Jennifer július 5-én két lányával, Violettel és Seraphinával, illetve a 18 hetes fiával, Samuellel töltött el egy napot a parkban, ahol lencsevégre kapták, amint legelső alkalommal mutatkozott fiával. A kisded 2012. február 27-én látott napvilágot, azonban Jennifer és férje úgy döntöttek, hogy megkímélik az alig pár hetes kisgyermeket a nagyvilágtól.

A kis Samuel láthatóan élvezte édesanyja közelében a park szemlélését, és egyáltalán észre sem vette a lesifotósok villogó fényképezőgépét.


Jennifer Garner és kisfia, Sam

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek